Vloerisolatie Brabant

Vloer laten isoleren?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van vloerisolatie in Brabant? Vraag in één minuut gratis en vrijblijvend een offerte aan. Je ontvangt dan een prijsopgave op maat binnen 2 werkdagen. Je kiest vervolgens zelf of je de vloer wilt laten isoleren. Je zit dus nergens aan vast. We zijn actief in de hele provincie en voorzien je graag van advies. Bovendien helpen we je ook bij het aanvragen van subsidie.

Contact

Waarom vloerisolatie?

Via de vloer van een huis komt doorgaans veel kou naar binnen. Dit kun je voorkomen met vloerisolatie. Hierdoor kun je tot wel 30% besparen op je maandelijkse energierekening.

Bespaar op energie

Langer warm in huis

Hogere woningwaarde

Bodem- of vloerisolatie?

Het verschil tussen bodem- en vloerisolatie is de plek waar het isolatiemateriaal wordt aangebracht. Bij vloerisolatie wordt dit direct onder van de vloer geplaatst óf aan de bovenzijde van de kruipruimte. Dit hangt af van jouw type vloer en je voorkeur. Wij adviseren je graag welke vorm van isolatie en welk materiaal voor jouw vloer het beste is.

Houten vloer

Bij een houten vloer kan het isolatiemateriaal vaak vanuit de kruipruimte worden geplaatst. Het wordt dan tussen de balken aan de onderzijde van de vloer aangebracht. Maar houten vloeren kunnen ook van bovenaf worden geïsoleerd, bijvoorbeeld wanneer de kruipruimte niet hoog genoeg is. In dat geval zal de vloer er wel eerst helemaal uit moeten worden gehaald. 

Betonnen vloer

Bij een betonnen vloer wordt isolatiemateriaal meestal aan de bovenkant van de kruipruimte geplaatst, dus direct tegen de onderzijde van de vloer. Ook dit is afhankelijk van de hoogte van de kruipruimte. Een andere manier voor het isoleren van een betonvloer is bodemisolatie. Daarbij wordt de isolatie aan de onderkant van de kruipkelder gedaan. Neem vrijblijvend contact op voor advies.

Waarom ons isolatiebedrijf?

Dankzij jarenlange ervaring zijn wij dé specialist voor vloerisolatie in Brabant

Ervaring

Jarenlange ervaring met isolatie in de regio

Maatwerk

Altijd een persoonlijke offerte met voordelige prijzen

Kwaliteit

Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

Werkgebied

Ons isolatiebedrijf is werkzaam in de hele provincie Brabant. Woon je in de gemeente Eindhoven, Tilburg, Breda, Den Bosch, Helmond, Oss, Land van Cuijk, Meierijstad, Roosendaal, Bergen op Zoom, Maashorst, Altena, Oosterhout, Waalwijk, Veldhoven, Heusden, Etten-Leur, Geldrop-Mierlo, Moerdijk, Boxtel, Deurne, Oisterwijk, Vught, Bernheze, Valkenswaard, Gemert-Bakel, Best, Halderberge, Sint-Michielsgestel, Drimmelen, Dongen of in de rest van Noord-Brabant? Dan helpen we je graag. Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat of persoonlijk advies.