Isolatiebedrijf Son en Breugel

Specialist in duurzaam isoleren

Ons isolatiebedrijf is actief in Son en Breugel en regio!

Isoleren in Son en Breugel

Isolatiebedrijf in Son en Breugel nodig? Vul je gegevens in en ontvang binnen 2 werkdagen gratis en vrijblijvend een offerte voor de isolatie van je huis in Son en Breugel. Je zit nergens aan vast.

Bespaar op energie

Langer warm in huis

Hogere woningwaarde

Contact

Isolatiebedrijf nodig?

Ons isolatiebedrijf is gespecialiseerd in de isolatie van woningen en bedrijfspanden. We isoleren bestaande bouw en nieuwbouw en zijn actief in de hele provincie Brabant. Dus ook in Son en Breugel helpen we graag, inclusief hulp bij het aanvragen van subsidie.

Dankzij jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd in kruipruimte isolatie, vloerisolatie, spouwmuurisolatie, gevelisolatie en dakisolatie. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte op maat aan.

Kruipruimte isolatie

Door isolatiemateriaal op de bodem van de kruipruimte te plaatsen, ontstaat er een laag warme lucht. Dit heet kruipruimte isolatie. Deze vorm van isolatie voorkomt dat kou en vocht vanuit de bodem naar boven trekken. Bovendien verhelpt of voorkomt het ook problemen op als gevolg van een natte of vochtige kruipruimte.

Vloerisolatie Son en Breugel

Wanneer isolatie aan de bovenzijde van de kruipruimte wordt bevestigd, noemen we dit vloerisolatie. Maar het materiaal kan ook direct onder de vloer worden geplaatst, bijvoorbeeld bij een houten vloer, wanneer de kruipruimte te weinig hoogte heeft. Het isoleren van de vloer voorkomt kou en tocht en biedt comfort.

Spouwmuurisolatie

In Son en Breugel is spouwmuurisolatie een van de meest gekozen vormen van isoleren. Bij isolatie van de spouwmuur, wordt de spouw gevuld met isolatiemateriaal. Op die manier wordt in de lege ruimte tussen de binnen- en buitenmuur een laag gecreëerd die warmte vasthoudt in de winter én tegenhoudt in de zomer.

Gevelisolatie Son en Breugel

Bij gevelisolatie wordt er isolatiemateriaal aan de buitenzijde van de muren geplaatst. Daarna wordt dit afgewerkt met stucwerk, prefabricage of steenstrips. Je ziet er daarna dus niets meer van. Dat kan interessant zijn voor woningen met oude of lelijke gevels. Het isoleren van de gevel wordt ook wel muurisolatie genoemd.

Dakisolatie Son en Breugel

Een dak kan van binnen of buiten worden geïsoleerd. Doorgaans gebeurt dit vanaf de binnenzijde, omdat dit het makkelijkste is. Bij isolatie van buitenaf dient namelijk eerst de gehele dakbedekking verwijderd te worden. Dat gebeurt vaak in geval van dakrenovatie of -reparatie. Wij doen dakisolatie van binnen óf van buiten.

Waarom ons isolatiebedrijf?

Dankzij jarenlange ervaring zijn wij dé specialist voor isolatie in Son en Breugel

Ervaring

Jarenlange ervaring met isolatie in de regio

Maatwerk

Altijd een persoonlijke offerte met voordelige prijzen

Kwaliteit

Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

Werkgebied

Ons isolatiebedrijf in Son en Breugel is werkzaam in de hele gemeente. Woon je in Son, Breugel, Sonniuswijk, Het Eigen, Hoogstraat, Eind, Keske, De Breeakker, Het Harde Ven, Het Zand, Houtens, Driehoek, Westerwijk, De Gentiaan, Vernhout, Mosbulten, Zwijnsbergen, Schoor of wijde omgeving? Dan zijn we je graag van dienst! Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat en persoonlijk advies.