Isolatiebedrijf Breda

Specialist in duurzaam isoleren

Ons isolatiebedrijf is werkzaam in Breda en omgeving!

Isoleren in Breda

Isolatiebedrijf in Breda nodig? Vul je gegevens in en ontvang binnen 2 werkdagen gratis en vrijblijvend een offerte voor de isolatie van je woning in Breda. Je bent nergens toe verplicht.

Bespaar op energie

Langer warm in huis

Hogere woningwaarde

Contact

Isolatiebedrijf nodig?

Ons isolatiebedrijf is gespecialiseerd in de isolatie van woningen en panden. We isoleren bestaande bouw en nieuwbouw en zijn actief in de hele provincie Brabant. Dus ook in Breda en omstreken helpen we je graag, inclusief hulp bij het aanvragen van subsidie.

Dankzij jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd in kruipruimte isolatie, vloerisolatie, spouwmuurisolatie, gevelisolatie en dakisolatie. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte op maat aan.

Kruipruimte isolatie Breda

Via kruipruimte isolatie wordt vocht en kou vanuit de kruipruimte tegengehouden. Het isolatiemateriaal wordt op de bodem van het huis geplaatst, waardoor deze vorm van isoleren ook wel bekend staat als bodemisolatie. Door de kruipruimte te isoleren, voorkom en verhelp je problemen als gevolg van een natte of vochtige bodem.

Vloerisolatie Breda

Bij vloerisolatie wordt het isolatiemateriaal aan de bovenzijde van de kruipruimte geplaatst. Het isoleren van de vloer beschermt tegen kou en tocht dat via de vloer omhoog komt. Vloerisolatie kan ook rechtstreeks onder de vloer worden gedaan als het huis een te lage kruipruimte heeft (echter alleen bij houten vloeren).

Spouwmuurisolatie Breda

Bij spouwmuurisolatie wordt de luchtruimte tussen de binnen- en buitenmuur gevuld met isolatiemateriaal. Spouwmuurisolatie in Breda is een van de meest gekozen vormen van isolatie. Dat komt omdat een spouwmuur isoleren snel kan worden uitgevoerd, een groot effect heeft en bovendien relatief goedkoop is.

Gevelisolatie Breda

Wanneer je kiest voor gevelisolatie, wordt een of meerdere van de buitenmuren voorzien van isolatiemateriaal. Dit wordt aan de buitenzijde van de gevel bevestigd. Daarna wordt de isolatie afgewerkt met steenstrips, stucwerk of prefabricage, waardoor je er niets meer van ziet. Dit is vooral interessant voor oude gevels.

Dakisolatie Breda

In het geval van dakisolatie kun je kiezen voor isolatie van binnenuit of van buitenaf. Bij isolatie van binnen wordt het materiaal tegen de dakconstructie bevestigd. Dat komt het meeste voor. Bij isolatie van buiten dient eerst het hele dak eraf gehaald te worden. Dat gebeurt doorgaans bij nieuwbouw, reparatie of vervanging van het dak.

Waarom ons isolatiebedrijf?

Dankzij jarenlange ervaring zijn wij dé specialist voor isolatie in Breda

Ervaring

Jarenlange ervaring met isolatie in de regio

Maatwerk

Altijd een persoonlijke offerte met voordelige prijzen

Kwaliteit

Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

Werkgebied

Ons isolatiebedrijf in Breda is actief in de hele gemeente. Woon je in Breda, Prinsenbeek, Brabantpark, Princenhage, Heuvel, Bavel, Tuinzigt, Teteringen, IJpelaar, Boeimeer, Heusdenhout, Zandberg, Ginneken, Biesdonk, Gageldonk, Ulvenhout, Heksenwiel, Asterd, Kievitsloop of (wijde) omgeving? Dan zijn onze isolateurs je graag van dienst! Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat en persoonlijk advies.