Isolatiebedrijf Eindhoven

Specialist in duurzaam isoleren

Ons isolatiebedrijf is actief in Eindhoven en omgeving!

Isoleren in Eindhoven

Isolatiebedrijf in Eindhoven nodig? Vul je gegevens in en ontvang binnen 2 werkdagen gratis en vrijblijvend een offerte voor de isolatie van jouw woning in Eindhoven. Je zit nergens aan vast.

Bespaar op energie

Langer warm in huis

Hogere woningwaarde

Contact

Isolatiebedrijf nodig?

Ons isolatiebedrijf is gespecialiseerd in de isolatie van woningen en bedrijfspanden. We isoleren bestaande bouw en nieuwbouw en zijn actief in de hele provincie Brabant. Dus ook in Eindhoven helpen we graag, inclusief hulp bij het aanvragen van subsidie.

Dankzij jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd in kruipruimte isolatie, vloerisolatie, spouwmuurisolatie, gevelisolatie en dakisolatie. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte op maat aan.

Kruipruimte isolatie

Kruipruimte isolatie helpt om bodemvocht en kou buiten te houden. De bodem van de kruipruimte wordt voorzien van isolatiemateriaal. Daarom wordt het vaak ook wel bodemisolatie genoemd. Door de bodem te isoleren, voorkom (of verhelp) je een natte of vochtige kruipruimte en bijbehorende problemen.

Vloerisolatie Eindhoven

Isolatie van de vloer aan de bovenzijde van de kruipruimte wordt vloerisolatie genoemd. Maar het isolatiemateriaal kan soms ook rechtstreeks onder de vloer worden geplaatst. Vloerisolatie biedt niet alleen financiële besparing, maar verbetert ook het comfort van je huis door de kou vanuit de vloer te verminderen.

Spouwmuurisolatie

In Eindhoven is spouwmuurisolatie de meest populaire vorm van isolatie. Bij het isoleren van de spouwmuur wordt de luchtruimte tussen de binnen- en buitenmuren gevuld met isolatiemateriaal. De isolatie zorgt dat het ’s winters langer warm blijft en ’s zomers langer koel. Zo krijg je minder kosten én meer comfort.

Gevelisolatie Eindhoven

Gevelisolatie is het isoleren van de buitenmuren van een huis. Daarom wordt het ook wel muurisolatie genoemd. Elke woning heeft een gevel die geïsoleerd kan worden. Aan de buitenzijde van de muren wordt een isolatielaag aangebracht. En omdat het vakkundig wordt afgewerkt, zie je niet dat het geïsoleerd is.

Dakisolatie Eindhoven

Dakisolatie kan zowel aan de binnen- als buitenzijde van een dak worden uitgevoerd. Isoleren van binnenuit komt het meeste voor, omdat bij isolatie van buitenaf eerst de dakbedekking verwijderd moet worden. Afhankelijk van jouw voorkeur kunnen we een plat dak of schuin dak van binnen of van buiten isoleren.

Waarom ons isolatiebedrijf?

Dankzij jarenlange ervaring zijn wij dé specialist voor isolatie in Eindhoven

Ervaring

Jarenlange ervaring met isolatie in de regio

Maatwerk

Altijd een persoonlijke offerte met voordelige prijzen

Kwaliteit

Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

Werkgebied

Ons isolatiebedrijf in Eindhoven is actief in de hele gemeente en omgeving. Woon je in Eindhoven, Valkenswaard, Bladel, Eersel, Bergeijk, Best, Son en Breugel, Oirschot, Nuenen, Geldrop-Mierlo, Heeze-Leende, Waalre, Veldhoven of (wijde) omgeving? Ook dan zijn onze isolatiemonteurs je graag van dienst! Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat en persoonlijk advies.