Isolatiebedrijf Valkenswaard

Specialist in duurzaam isoleren

Ons isolatiebedrijf is actief in Valkenswaard en regio!

Isoleren in Valkenswaard

Isolatiebedrijf in Valkenswaard nodig? Vul je gegevens in en ontvang binnen 2 werkdagen gratis en vrijblijvend een offerte voor de isolatie van je huis in Valkenswaard. Je zit nergens aan vast.

Bespaar op energie

Langer warm in huis

Hogere woningwaarde

Contact

Isolatiebedrijf nodig?

Ons isolatiebedrijf is gespecialiseerd in de isolatie van woningen en bedrijfspanden. We isoleren bestaande bouw en nieuwbouw en zijn actief in de hele provincie Brabant. Dus ook in Valkenswaard helpen we graag, inclusief hulp bij het aanvragen van subsidie.

Dankzij jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd in kruipruimte isolatie, vloerisolatie, spouwmuurisolatie, gevelisolatie en dakisolatie. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte op maat aan voor de isolatie van jouw huis.

Kruipruimte isolatie

Kruipruimte isolatie houdt vocht en kou vanuit de bodem tegen. Door isolatiemateriaal op de bodem te plaatsen, ontstaat er een warme luchtlaag en voorkom of verhelp je een natte of vochtige kruipruimte en bijbehorende problemen, zoals schimmel, stank en rot. Deze vorm van isolatie wordt ook wel bodemisolatie genoemd.

Vloerisolatie Valkenswaard

Wie veel tocht en kou vanuit de vloer verneemt, kan ervoor kiezen om de vloer te isoleren. Bij vloerisolatie wordt isolatiemateriaal doorgaans aan de bovenzijde van de kruipruimte geplaatst. Soms kan het ook direct onder de vloer, bijvoorbeeld bij houten vloeren. De plek hangt o.a. af van de hoogte van de kruipruimte.

Spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie in Valkenswaard is een veel gekozen vorm van isoleren. Bij isolatie van de spouwmuur wordt de luchtruimte tussen de binnen- en buitenmuur (spouw) gevuld met isolatiemateriaal. Hierdoor blijft het ’s winters langer warm en ’s zomers langer koel. En zo bespaar je fors op de energierekening.

Gevelisolatie Valkenswaard

Gevelisolatie is de isolatie van de buitenmuren van een woning. Het isolatiemateriaal wordt hierbij aan de buitenzijde van de muren geplaatst. Vervolgens wordt het netjes afgewerkt met steenstrips, stucwerk of prefabricage. Het is vooral interessant voor oudere gevels en wordt ook wel muurisolatie genoemd.

Dakisolatie Valkenswaard

Dakisolatie kan aan de binnen- of buitenzijde van een dak worden uitgevoerd. Isoleren van binnen komt het meeste voor, omdat bij isolatie van buiten eerst de dakbedekking verwijderd moet worden. Afhankelijk van jouw voorkeur kunnen wij een plat dak of schuin dak van binnenuit of van buitenaf isoleren.

Waarom ons isolatiebedrijf?

Dankzij jarenlange ervaring zijn wij dé specialist voor isolatie in Valkenswaard

Ervaring

Jarenlange ervaring met isolatie in de regio

Maatwerk

Altijd een persoonlijke offerte met voordelige prijzen

Kwaliteit

Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

Werkgebied

Ons isolatiebedrijf in Valkenswaard is actief in de hele gemeente. Woon je in Valkenswaard, Schepelweijen, Brouwershof, Hoek, Borkel, Hoeve, Heikant, Achtereind, Riethoeven, Braambosch, Walik, Loveren, Westerhoven of (wijde) omgeving? Dan zijn wij je graag van dienst! Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat en persoonlijk advies.