Isolatiebedrijf Bergen op Zoom

Specialist in duurzaam isoleren

Ons isolatiebedrijf is actief in Bergen op Zoom en regio!

Isoleren in Bergen op Zoom

Isolatiebedrijf in Bergen op Zoom nodig? Vul je gegevens in en ontvang binnen 2 werkdagen gratis en vrijblijvend een offerte voor de isolatie van je woning.

Bespaar op energie

Langer warm in huis

Hogere woningwaarde

Contact

Isolatiebedrijf nodig?

Ons isolatiebedrijf is gespecialiseerd in de isolatie van woningen en panden. We isoleren bestaande bouw en nieuwbouw en zijn actief in de hele provincie Brabant. Dus ook in de gemeente Bergen op Zoom helpen we je graag, inclusief hulp bij het aanvragen van subsidie.

Dankzij jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd in kruipruimte isolatie, vloerisolatie, spouwmuurisolatie, gevelisolatie en dakisolatie. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte op maat aan.

Kruipruimte isolatie

Door kruipruimte isolatie in Bergen op Zoom toe te passen, kun je tocht en kou vanuit de bodem van je woning weren. Zo blijft het in huis langer warm en kan je energierekening omlaag. Bij kruipruimte isolatie wordt isolatiemateriaal op de bodem van de kruipkelder geplaatst. Vandaar dat het ook wel bodemisolatie wordt genoemd.

Vloerisolatie

Naast bodemisolatie kun je voor vloerisolatie in Bergen op Zoom kiezen. Dit heeft nagenoeg hetzelfde effect, maar de manier van isoleren verschilt. Bij vloerisolatie wordt het isolatiemateriaal namelijk aan de bovenzijde van de kruipruimte bevestigd. Dit heeft enkele voordelen ten opzichte van isolatie op de bodem.

Spouwmuurisolatie

Met spouwmuurisolatie in Bergen op Zoom kun je je woning goed, relatief goedkoop en snel isoleren. Spouwmuurisolatie kan namelijk vaak in één dag worden uitgevoerd. Hierbij wordt isolatiemateriaal in de tussenruimte van de binnenmuur en buitenmuur (de spouw) gedaan. Zo ontstaat er een isolerende luchtlaag.

Gevelisolatie

Met gevelisolatie in Bergen op Zoom kan je woning als het ware worden ingepakt. Gevelisolatie wordt namelijk aan de buitenzijde van de muur bevestigd. Deze wordt vervolgens afgewerkt, zodat je gevel weer als nieuw lijkt. Je kunt ervoor kiezen om één gevel of meerdere gevels te laten isoleren.

Dakisolatie Bergen op Zoom

Middels dakisolatie in Bergen op Zoom zorg je ervoor dat de warmte niet langer via het dak ontsnapt. Er zijn twee vormen van dakisolatie: van binnenuit en van buitenaf. Isoleren van binnenuit komt veruit het meest voor (zie foto) en isolatie van buitenaf gebeurt vaak bij dakvernieuwing, dakreparatie en nieuwbouw.

Waarom ons isolatiebedrijf?

Dankzij jarenlange ervaring zijn wij dé specialist voor isolatie in Bergen op Zoom

Ervaring

Jarenlange ervaring met isolatie in de regio

Maatwerk

Altijd een persoonlijke offerte met voordelige prijzen

Kwaliteit

Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

Werkgebied

Ons isolatiebedrijf in Bergen op Zoom is werkzaam in de hele gemeente. Woon je in Bergen op Zoom, Halsteren, Lepelstraat, Klutsdorp, Kladde, Heimolen Heihoefke, Zuidgeest of (wijde) omgeving? Dan zijn onze isolateurs je graag van dienst! Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat en persoonlijk advies.