Isolatiebedrijf Den Bosch

Specialist in duurzaam isoleren

Ons isolatiebedrijf is actief in Den Bosch en omgeving!

Isoleren in Den Bosch

Isolatiebedrijf in Den Bosch nodig? Vul je gegevens in en ontvang binnen 2 werkdagen gratis en vrijblijvend een offerte voor de isolatie van je woning in ‘s-Hertogenbosch.

Bespaar op energie

Langer warm in huis

Hogere woningwaarde

Contact

Isolatiebedrijf nodig?

Ons isolatiebedrijf is gespecialiseerd in de isolatie van woningen en panden. We isoleren bestaande bouw en nieuwbouw en zijn actief in de hele provincie Brabant. Dus ook in ‘s-Hertogenbosch helpen we je graag, inclusief hulp bij het aanvragen van subsidie.

Dankzij jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd in kruipruimte isolatie, vloerisolatie, spouwmuurisolatie, gevelisolatie en dakisolatie. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte op maat aan.

Kruipruimte isolatie

Door isolatiemateriaal op de bodem van de kruipruimte te plaatsen wordt vocht en kou tegengehouden. Dit wordt kruipruimte isolatie of bodemisolatie genoemd. Wanneer je de kruipruimte van je woning laat isoleren, voorkom je eveneens problemen als gevolg van een natte of vochtige bodem. Denk hierbij aan stank, schimmel en rot.

Vloerisolatie Den Bosch

Naast isolatie op de bodem van de kruipruimte, kan dit ook aan de bovenzijde worden bevestigd. In dat geval spreken we van vloerisolatie. Het kan ook rechtstreeks onder de vloer geplaatst worden (bij houten vloeren met een te lage kruipruimte). Isolatie van de vloer zorgt dat tocht en kou niet langer omhoog trekt.

Spouwmuurisolatie

Met spouwmuurisolatie in Den Bosch kun je op de energierekening besparen. Het is daarom een van de meest gekozen vormen van isolatie in de gemeente. Bij het isoleren van de spouwmuur wordt de lege ruimte tussen de binnen- en buitenmuur volledig gevuld met isolatiemateriaal. Dat gebeurt in één dag en is relatief goedkoop.

Gevelisolatie Den Bosch

Met behulp van gevelisolatie worden de muren van een woning aan de buitenkant geïsoleerd. Hiermee kan een woning aan één zijde of helemaal rondom worden geïsoleerd. Vervolgens wordt de gevel netjes en vakkundig afgewerkt met steenstrips, stucwerk of prefabricage. Zodoende lijkt de gevel weer helemaal als nieuw.

Dakisolatie Den Bosch

Met dakisolatie kun je ervoor kiezen om het dak van binnenuit of van buitenaf te laten isoleren. Isolatie van binnen komt het meeste voor, omdat dit direct tegen de dakconstructie wordt geplaatst. Isolatie van buiten gebeurt doorgaans alleen bij nieuwbouw, platte daken, dakvernieuwing en dakreparatie. Wij kunnen beide voor je uitvoeren.

Waarom ons isolatiebedrijf?

Dankzij jarenlange ervaring zijn wij dé specialist voor isolatie in Den Bosch

Ervaring

Jarenlange ervaring met isolatie in de regio

Maatwerk

Altijd een persoonlijke offerte met voordelige prijzen

Kwaliteit

Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

Werkgebied

Ons isolatiebedrijf in Den Bosch is actief in de hele gemeente ‘s-Hertogenbosch. Woon je in Den Bosch, Rosmalen, Nuland, Vinkel, Bokhoven, Deuteren, Dieskant, Empel, Engelen, Gewande, Hintham, Kruisstraat, Maliskamp, Meerwijk, Orthen en Oud-Empel of (wijde) omgeving? Dan zijn onze isolatiemonteurs je graag van dienst! Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat en persoonlijk advies.