Isolatiebedrijf Rosmalen

Specialist in duurzaam isoleren

Ons isolatiebedrijf is actief in Rosmalen en omgeving!

Isoleren in Rosmalen

Isolatiebedrijf in Rosmalen nodig? Vul je gegevens in en ontvang binnen 2 werkdagen gratis en vrijblijvend een offerte voor de isolatie van jouw woning in Rosmalen. Je zit nergens aan vast.

Bespaar op energie

Langer warm in huis

Hogere woningwaarde

Contact

Isolatiebedrijf nodig?

Ons isolatiebedrijf is gespecialiseerd in de isolatie van woningen en bedrijfspanden. We isoleren bestaande bouw en nieuwbouw en zijn actief in de hele gemeente ‘s-Hertogenbosch. Dus ook in Rosmalen helpen we je, inclusief hulp bij het aanvragen van subsidie.

Dankzij jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd in kruipruimte isolatie, vloerisolatie, spouwmuurisolatie, gevelisolatie en dakisolatie. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte op maat aan.

Kruipruimte isolatie

Bij kruipruimte isolatie wordt er isolatiemateriaal op de bodem van de kruipkelder geplaatst. Vandaar dat het beter bekend staat als bodemisolatie. Door kruipruimte isolatie toe te passen, voorkom je dat kou en toch via de bodem van jouw woning in Rosmalen naar boven trekt. Op die manier kun je veel energie en geld besparen.

Vloerisolatie Rosmalen

Bij vloerisolatie in Rosmalen wordt er isolatiemateriaal aan de bovenzijde van de kruipruimte geplaatst. Het effect is gelijk aan het isoleren van de kruipruimte, maar het voordeel is dat deze beter bereikbaar blijft. Bij huizen met een houten vloer of een te lage kruipruimte kan er ook van bovenaf worden geïsoleerd.

Spouwmuurisolatie Rosmalen

Het laten uitvoeren van spouwmuurisolatie in Rosmalen is een zeer populaire vorm van verduurzamen. Bij isolatie van de spouw wordt de ruimte tussen binnenmuur en buitenmuur opgevuld met isolatie. Hierdoor blijft warmte langer in huis hangen in de winter. ’s Zomers blijft de hitte hierdoor juist buiten. Het werkt dus twee kanten op.

Gevelisolatie Rosmalen

Het isoleren van de buitenmuren wordt gevelisolatie genoemd. Met isolatie van de gevel(s) wordt er isolatiemateriaal aan de buitenzijde van de woning bevestigd. Zo zorgt gevelisolatie in Rosmalen ervoor dat jouw woning als het ware wordt ingepakt en warmte niet meer kan ontsnappen. Ideaal voor oude gevels!

Dakisolatie Rosmalen

Voor dakisolatie in Rosmalen bestaan er 2 vormen waaruit je kunt kiezen, namelijk isolatie van binnenuit en buitenaf. Het isoleren van binnenuit komt het meeste voor, omdat dit rechtstreeks tegen de dakconstructie kan worden geplaatst. Isolatie van buitenaf gebeurt doorgaans enkel bij nieuwbouw, dakreparatie en dakvernieuwing.

Waarom ons isolatiebedrijf?

Dankzij jarenlange ervaring zijn wij dé specialist voor isolatie in Rosmalen

Ervaring

Jarenlange ervaring met isolatie in de regio

Maatwerk

Altijd een persoonlijke offerte met voordelige prijzen

Kwaliteit

Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

Werkgebied

Ons isolatiebedrijf in Rosmalen is actief in de hele gemeente. Woon je in Rosmalen-Noord, ’t Ven, Hondsberg, Kruisstraat, De Overlaet, Rosmalense polder, Kattenbosch, Rosmalen-Zuid, Maliskamp-West, Maliskamp-Oost, Het Vinkel, Binckhorst, Sparrenburg, Molenhoek, De Groote Wielen, Hoven, Vlietdijk, Broekland, Watertuinen, Waterplas, Lanen, Den Bosch of regio? Dan zijn we je graag van dienst! Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat en persoonlijk advies.