Isolatiebedrijf Meierijstad

Specialist in duurzaam isoleren

Ons isolatiebedrijf is actief in Meierijstad en omgeving!

Isoleren in Meierijstad

Isolatiebedrijf in Meierijstad nodig? Vul je gegevens in en ontvang binnen 2 werkdagen gratis en vrijblijvend een offerte voor de isolatie van je woning.

Bespaar op energie

Langer warm in huis

Hogere woningwaarde

Contact

Isolatiebedrijf nodig?

Ons isolatiebedrijf is gespecialiseerd in de isolatie van woningen en panden. We isoleren bestaande bouw en nieuwbouw en zijn actief in de hele provincie Brabant. Dus ook in de gemeente Meierijstad helpen we graag, inclusief hulp bij het aanvragen van subsidie.

Dankzij jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd in kruipruimte isolatie, vloerisolatie, spouwmuurisolatie, gevelisolatie en dakisolatie. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte op maat aan.

Kruipruimte isolatie

Door kruipruimte isolatie toe te passen, kan vocht en kou vanuit de bodem van het huis worden tegenhouden. Daarom wordt deze vorm van isoleren ook wel bodemisolatie genoemd. Wanneer je de bodem van je woning laat isoleren voorkom je eveneens problemen als gevolg van een natte of vochtige kruipruimte.

Vloerisolatie Meierijstad

Met vloerisolatie wordt isolatiemateriaal aan de bovenzijde van de kruipruimte geplaatst. Het heeft nagenoeg hetzelfde effect als bodemisolatie, maar er zijn wel een aantal verschillen. Wij lichten deze graag toe in een vrijblijvend gesprek. Bij houten vloeren met een te lage kruipruimte kan het isoleren ook direct onder de vloer.

Spouwmuurisolatie

In de gemeente Meierijstad is spouwmuurisolatie een veelgekozen vorm van isolatie. En dat is niet verwonderlijk, want met isolatie van de spouwmuur bespaar je fors op de energierekening. Ook is het doorgaans in één dag gedaan. Bij spouwmuurisolatie wordt de lege ruimte tussen de binnen- en buitenmuur opgevuld met isolatie.

Gevelisolatie Meierijstad

Heeft jouw woning een lelijke gevel of laten de gevels (te) veel tocht door? Dan is gevelisolatie een interessante keus. Bij isolatie van de gevel wordt de buitenzijde van de muur voorzien van isolatiemateriaal. Dit zal vervolgens worden afgewerkt, zodat de gevel weer helemaal als nieuw lijkt en aanzienlijk beter isoleert.

Dakisolatie Meierijstad

Door middel van dakisolatie kun je veel energie en geld besparen. De warmte blijft hierdoor namelijk langer in huis hangen. De meest gekozen vorm van dakisolatie is isolatie van binnenuit. Hierbij wordt het isolatiemateriaal meteen tegen de dakconstructie bevestigd. Maar je kunt ook kiezen om het dak van buitenaf te laten isoleren.

Waarom ons isolatiebedrijf?

Dankzij jarenlange ervaring zijn wij dé specialist voor isolatie in Meierijstad

Ervaring

Jarenlange ervaring met isolatie in de regio

Maatwerk

Altijd een persoonlijke offerte met voordelige prijzen

Kwaliteit

Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

Werkgebied

Ons isolatiebedrijf in Meierijstad is actief in de hele gemeente. Woon je in Veghel, Schijndel, Sint-Oedenrode, Erp, Nijnsel, Eerde, Zijtaart, Boskant, Mariaheide, Wijbosch, Keldonk, Olland, Boerdonk of (wijde) omgeving? Dan zijn onze isolatiemonteurs je graag van dienst! Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat en persoonlijk advies.