Isolatiebedrijf Veghel

Specialist in duurzaam isoleren

Ons isolatiebedrijf is werkzaam in Veghel en omgeving!

Isoleren in Veghel

Isolatiebedrijf in Veghel nodig? Vul je gegevens in en ontvang binnen 2 werkdagen gratis en vrijblijvend een offerte voor de isolatie van je woning.

Bespaar op energie

Langer warm in huis

Hogere woningwaarde

Contact

Isolatiebedrijf nodig?

Ons isolatiebedrijf is gespecialiseerd in de isolatie van woningen en panden. We isoleren bestaande bouw en nieuwbouw en zijn actief in de hele provincie Brabant. Dus ook in Veghel en de Midden-Meierij helpen we je graag, inclusief hulp bij het aanvragen van subsidie.

Dankzij jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd in kruipruimte isolatie, vloerisolatie, spouwmuurisolatie, gevelisolatie en dakisolatie. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte op maat aan.

Kruipruimte isolatie Veghel

Via kruipruimte isolatie zorgt je ervoor dat vocht en kou niet langer vanuit de bodem het huis naar binnen komt. Vandaar dat dit ook wel bodemisolatie wordt genoemd. Het isoleren van de kruipruimte helpt bovendien tegen problemen ten gevolge van een vochtige of natte kruipruimte, zoals stank, schimmel en rot.

Vloerisolatie Veghel

Bij vloerisolatie wordt er isolatiemateriaal aan de bovenkant van de kruipruimte geplaatst. Het kan echter ook direct onder de vloer worden geplaatst, bijvoorbeeld bij houten vloeren. Vloerisolatie lijkt erg op isolatie van de kruipkelder en is dan ook effectief tegen dezelfde problemen als gevolg van een natte of vochtige bodem.

Spouwmuurisolatie Veghel

Met spouwmuurisolatie in Veghel zorg je ervoor dat warmte langer in je woning blijft hangen. Het is een van de meest gekozen vormen van isolatie. Doordat warmte langer in huis blijft, hoef je minder te stoken en heb je dus minder kosten. Het isoleren van de spouw kan doorgaans in een dag worden gedaan.

Gevelisolatie Veghel

Door gevelisolatie wordt je huis in Veghel als het ware ingepakt met isolatiemateriaal. De gevelisolatie wordt namelijk aan de buitenzijde van de muur aangebracht. Je kunt ervoor kiezen om een of meerdere gevels te isoleren. Vervolgens wordt het netjes afgewerkt en zie je er dus niets meer van.

Dakisolatie Veghel

Bij dakisolatie kan er gekozen worden voor isolatie van binnenuit of van buitenaf. Isolatie van binnen is het meest voorkomend, omdat het sneller, makkelijker en daarom goedkoper is. Maar in geval van dakreparatie, dakvervanging of nieuwbouw wordt een dak vaak van buitenaf geïsoleerd.

Waarom ons isolatiebedrijf?

Dankzij jarenlange ervaring zijn wij dé specialist voor isolatie in Veghel

Ervaring

Jarenlange ervaring met isolatie in de regio

Maatwerk

Altijd een persoonlijke offerte met voordelige prijzen

Kwaliteit

Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

Werkgebied

Ons isolatiebedrijf in Veghel is actief in de hele gemeente. Woon je in Veghel-Centrum, Veghel-West, Veghel-Zuid, Veghel-Noord, Leest, Bunders, Amert-Dorshout, Dubbelen, Ven, Heuvel-Havelt, Eerde, Mariaheide, Zijtaart, Erp, Keldonk, Boerdonk, Bernheze, Schijndel, Sint-Oedenrode, Uden of (wijde) omgeving? Dan zijn onze isolatiemonteurs je graag van dienst! Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat en persoonlijk advies.