Spouwmuurisolatie Brabant

Spouwmuur laten isoleren?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van spouwmuurisolatie in Brabant? Vraag dan in één minuut gratis en vrijblijvend een offerte aan. Je krijgt altijd binnen twee werkdagen een prijsopgave op maat. Daarna kies je zelf of je de spouwmuur wilt laten isoleren. Je zit dus nergens aan vast. Bovendien helpen we je ook bij het aanvragen van subsidie. We zijn werkzaam in de hele provincie.

Contact

Waarom spouwisolatie?

Via de spouwmuur kan veel warmte ontsnappen. Dit kun je voorkomen met spouwmuurisolatie. Hierdoor kun je tot wel 30% besparen op je maandelijkse energierekening.

Bespaar op energie

Langer warm in huis

Hogere woningwaarde

Spouwmuurisolatie

Het isoleren van de spouwmuur is een van de meest populaire vormen van verduurzaming in Brabant. Spouwmuurisolatie kan namelijk bij elke woning die vanaf 1920 is gebouwd, mits deze een spouw heeft van minimaal 4 cm breed. Bovendien is het relatief goedkoop en kan het doorgaans in één dag worden gedaan. Neem vrijblijvend contact met ons op voor informatie.

Spouwmuur isoleren

Bij spouwmuurisolatie wordt de luchtruimte (spouw) tussen de binnen en buitenmuur gevuld met isolatiemateriaal. Dat gebeurt via boorgaten in de muur. Het aantal en de grootte van deze gaten is afhankelijk van het type isolatiemateriaal en de muur. Na het vullen wordt alles uiteraard weer netjes dichtgemaakt in dezelfde kleur specie. Je ziet er daarna dus niets meer van.

Isolatiemateriaal

Een spouwmuur isoleren kan met verschillende soorten materialen en hangt af van bijvoorbeeld de breedte van de spouw. In het geval van een smalle spouw wordt vaak UF-schuim, CFK-vrij purschuim of schuimparel van polystyreen (PS) geadviseerd. Bij een brede spouw kiest men vaker voor steenwol of glaswol. Wij adviseren je hierin graag gratis en vrijblijvend.

Waarom ons isolatiebedrijf?

Dankzij jarenlange ervaring zijn wij dé specialist voor spouwmuurisolatie in Brabant

Ervaring

Jarenlange ervaring met isolatie in de regio

Maatwerk

Altijd een persoonlijke offerte met voordelige prijzen

Kwaliteit

Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

Werkgebied

Ons isolatiebedrijf is werkzaam in de hele provincie Brabant. Woon je in de gemeente Eindhoven, Tilburg, Breda, Den Bosch, Helmond, Oss, Land van Cuijk, Meierijstad, Roosendaal, Bergen op Zoom, Maashorst, Altena, Oosterhout, Waalwijk, Veldhoven, Heusden, Etten-Leur, Geldrop-Mierlo, Moerdijk, Boxtel, Deurne, Oisterwijk, Vught, Bernheze, Valkenswaard, Gemert-Bakel, Best, Halderberge, Sint-Michielsgestel, Drimmelen, Dongen of in de rest van Noord-Brabant? Dan helpen we je graag. Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat of persoonlijk advies.