Isolatiebedrijf Cranendonck

Specialist in duurzaam isoleren

Ons isolatiebedrijf is actief in Cranendonck en regio!

Isoleren in Cranendonck

Isolatiebedrijf in Cranendonck nodig? Vul je gegevens in en krijg binnen 2 werkdagen gratis en vrijblijvend een offerte voor de isolatie van jouw huis in Cranendonck. Je zit nergens aan vast.

Bespaar op energie

Langer warm in huis

Hogere woningwaarde

Contact

Isolatiebedrijf nodig?

Ons isolatiebedrijf is gespecialiseerd in de isolatie van woningen en bedrijfspanden. We isoleren bestaande bouw en nieuwbouw en zijn actief in de hele provincie Brabant. Dus ook in Cranendonck helpen we graag, inclusief hulp bij het aanvragen van subsidie.

Dankzij jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd in kruipruimte isolatie, vloerisolatie, spouwmuurisolatie, gevelisolatie en dakisolatie. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte op maat aan.

Kruipruimte isolatie

Kruipruimte isolatie in Cranendonck kan worden gebruikt om bodemvocht en kou buiten te houden. De bodem van de kruipruimte wordt hierbij bekleed met isolatie. Hierdoor ontstaat er een laagje warme lucht. Kruipruimte isolatie vermijdt of lost ook problemen op als gevolg van een natte of vochtige kruipruimte, zoals rot, schimmel en stank.

Vloerisolatie Cranendonck

Vloerisolatie in Cranendonck weert tocht en kou uit de vloer. In tegenstelling tot bodemisolatie, dat onder aan de kruipruimte wordt geplaatst, wordt dit bij vloerisolatie aan de bovenkant bevestigd. In geval van een te lage kruipruimte, bijvoorbeeld bij houten vloeren, kan het isolatiemateriaal ook direct onder de vloer worden geplaatst.

Spouwmuurisolatie

In Cranendonck is één van de meest populaire vormen van isolatie het isoleren van spouwmuren. Bij spouwmuurisolatie wordt isolatiemateriaal geplaatst in de ruimte tussen de binnen- en buitenmuur (spouw). Dit zorgt ervoor dat het in de zomer koel blijft en in de winter langer warm. Door spouwmuren te isoleren, kun je energie besparen en het comfort in je huis verhogen.

Gevelisolatie Cranendonck

Het isoleren van één of meer buitenmuren van een woning in Cranendonck heet gevelisolatie. De isolatie wordt aangebracht aan de buitenkant van de muur en daarna netjes afgewerkt. Je zult het niet zien, maar wel merken dat de warmte langer in huis blijft hangen. Gevelisolatie is vooral aantrekkelijk voor oudere gevels.

Dakisolatie Cranendonck

De binnen- of buitenkant van een dak in Cranendonck kan worden geïsoleerd. Omdat dakisolatie van de buitenkant van het dak vereist dat de dakbedekking wordt verwijderd, is het meer gebruikelijk om het dak van binnenuit te isoleren. Afhankelijk van jouw wensen, kunnen we een hellend dak of plat dak van binnenuit of van buitenuit isoleren.

Waarom ons isolatiebedrijf?

Dankzij jarenlange ervaring zijn wij dé specialist voor isolatie in Cranendonck

Ervaring

Jarenlange ervaring met isolatie in de regio

Maatwerk

Altijd een persoonlijke offerte met voordelige prijzen

Kwaliteit

Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

Werkgebied

Ons isolatiebedrijf in Cranendonck is werkzaam in de hele gemeente. Woon je in Cranendonck, Budel, Maarheeze, Budel-Schoot, Soerendonk, Budel-Dorplein, Gastel of (wijde) omgeving? Dan zijn we je graag van dienst! Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat en persoonlijk advies.