Isolatiebedrijf Drimmelen

Specialist in duurzaam isoleren

Ons isolatiebedrijf is werkzaam in Drimmelen en regio!

Isoleren in Drimmelen

Isolatiebedrijf in Drimmelen nodig? Vul je gegevens in en krijg binnen 2 werkdagen gratis en vrijblijvend een offerte voor de isolatie van jouw woning in Drimmelen. Je zit nergens aan vast.

Bespaar op energie

Langer warm in huis

Hogere woningwaarde

Contact

Isolatiebedrijf nodig?

Ons isolatiebedrijf is gespecialiseerd in de isolatie van woningen en bedrijfspanden. We isoleren bestaande bouw en nieuwbouw en zijn actief in de hele provincie Brabant. Dus ook in Drimmelen helpen we graag, inclusief hulp bij het aanvragen van subsidie.

Dankzij jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd in kruipruimte isolatie, vloerisolatie, spouwmuurisolatie, gevelisolatie en dakisolatie. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte op maat aan.

Kruipruimte isolatie Drimmelen

Merk je dat er kou vanuit de kruipruimte naar boven komt? Dan biedt kruipruimte isolatie een uitkomst. Door de bodem te isoleren, voorkom je dat kou vanuit de grond je huis in trekt. Daarom wordt dit doorgaans ook wel bodemisolatie genoemd. Het isoleren van de bodem voorkomt eveneens de gevolgen van een natte of vochtige kruipkelder, zoals schimmel, stank en rot. Ben je benieuwd naar de kosten en mogelijkheden van kruipruimte isolatie in Drimmelen? Neem gerust contact op.

Vloerisolatie Drimmelen

Wanneer de vloer van je woning koud aanvoelt, kun je er voor kiezen om deze te laten isoleren. Bij vloerisolatie wordt er isolatiemateriaal onder de vloer geplaatst. Dat kan op twee manieren. De meest voorkomende manier van vloer isoleren is door het materiaal tegen de bovenzijde van de kruipkelder te plaatsen. Maar bij houten vloeren met een te lage kruipruimte kan het ook direct onder de vloer. Wij vertellen je graag over de opties en voor- en nadelen van vloerisolatie in Drimmelen.

Spouwmuurisolatie Drimmelen

In Drimmelen is spouwmuurisolatie een van de meest populaire isolatiemaatregelen. Dat komt omdat nagenoeg elke woning vanaf 1920 een spouw heeft. Door deze te vullen met isolatiemateriaal, zorg je er niet alleen voor dat warmte minder snel ontsnapt. Isolatie van de spouwmuur helpt namelijk ook om de hitte in warme zomermaanden buiten te houden. Spouwmuurisolatie is relatief goedkoop, mede dankzij subsidie. Ook heb je het door de hoge energiekosten snel terugverdiend. En bovendien kan een spouw in één dag geïsoleerd worden.

Gevelisolatie Drimmelen

Een andere vorm van muurisolatie is het isoleren van de gevel of gevels. Dit noemen we gevelisolatie. In plaats van de ruimte tussen de binnen- en buitenmuur te isoleren (de spouw), wordt het isolatiemateriaal bij gevelisolatie aan de buitenzijde van de muur geplaatst. Zo kun je je woning in Drimmelen als het ware inpakken met isolatie. Dit zorgt ervoor dat warmte niet langer via de muren ontsnapt, ook als je geen spouw hebt. Daarna wordt de gevel netjes afgewerkt, waardoor deze weer als nieuw lijkt.

Dakisolatie Drimmelen

De meeste warmte van een woning ontsnapt via het dak. Warme lucht vloeit namelijk automatisch naar boven. Met dakisolatie zorg je ervoor dat warmte langer in de woning behouden blijft. Je kunt kiezen voor verschillende manieren van isoleren, namelijk voor isolatie van binnenuit of van buitenaf. Een dak isoleren van binnenuit is sneller en goedkoper en komt dan ook het meeste voor. Isolatie van buitenaf gebeurt doorgaans alleen bij nieuwbouw, dakreparatie en -renovatie. Wij vertellen je graag meer over de kosten en mogelijkheden van dakisolatie in Drimmelen.

Waarom ons isolatiebedrijf?

Dankzij jarenlange ervaring zijn wij dé specialist voor isolatie in Drimmelen

Ervaring

Jarenlange ervaring met isolatie in de regio

Maatwerk

Altijd een persoonlijke offerte met voordelige prijzen

Kwaliteit

Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

Werkgebied

Ons isolatiebedrijf in Drimmelen is werkzaam in de hele gemeente. Woon je in Drimmelen, Hooge Zwaluwe, Lage Zwaluwe, Made, Terheijden, Wagenberg, Zevenbergschen Hoek, Blauwe Sluis, Helkant, Oud-Drimmelen, Binnen Moerdijk, Gaete, Plukmade, Steelhoven, Stuivezand of (wijde) omgeving? Dan zijn we je graag van dienst! Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat en persoonlijk advies.