Isolatiebedrijf Moerdijk

Specialist in duurzaam isoleren

Ons isolatiebedrijf is werkzaam in Moerdijk en regio!

Isoleren in Moerdijk

Isolatiebedrijf in Moerdijk nodig? Vul je gegevens in en krijg binnen 2 werkdagen gratis en vrijblijvend een offerte voor de isolatie van jouw huis in Moerdijk. Je zit nergens aan vast.

Bespaar op energie

Langer warm in huis

Hogere woningwaarde

Contact

Isolatiebedrijf nodig?

Ons isolatiebedrijf is gespecialiseerd in de isolatie van woningen en bedrijfspanden. We isoleren bestaande bouw en nieuwbouw en zijn actief in de hele provincie Brabant. Dus ook in de gemeente Moerdijk helpen we graag, inclusief hulp bij het aanvragen van subsidie.

Dankzij jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd in kruipruimte isolatie, vloerisolatie, spouwmuurisolatie, gevelisolatie en dakisolatie. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte op maat aan.

Kruipruimte isolatie Moerdijk

De kruipruimte onder je woning kan helpen om op energie en kosten te besparen. Via de grond van een huis kan namelijk veel vocht en kou omhoog komen. Dat komt daarna via de kruipruimte in de woning terecht. Met kruipruimte isolatie kun je dit voorkomen. Hierbij wordt er isolatiemateriaal op de bodem van kruipkelder gelegd (vandaar dat dit ook wel bodemisolatie wordt genoemd). En daarmee creëer je een droge luchtlaag en houd je de kou buiten. In Moerdijk helpen we graag bij het isoleren van de kruipruimte.

Vloerisolatie Moerdijk

Het isoleren van de vloer van een woning kan op twee manieren, namelijk aan de bovenzijde van de kruipruimte of direct onder de vloer. Dat laatste gebeurt vrijwel alleen als de kruipkelder te laag is en het om een houten vloer gaat. De vloer moet er in dat geval namelijk eerst (tijdelijk) uit worden gehaald. Wij kunnen de vloer van jouw woning op beide manieren isoleren. Ben je benieuwd wat voor jouw vloer het beste is? Wij vertellen je graag meer over de kosten en mogelijkheden van vloerisolatie in Moerdijk.

Spouwmuurisolatie Moerdijk

Een zeer rendabele manier van isoleren die ook nog eens goedkoop is, is spouwmuurisolatie. Ook in Moerdijk is isolatie van de spouw daarom een populaire isolatiemaatregel. Bovendien is het isoleren van de spouwmuur in één dag geklaard en heb je deze investering door de hoge energieprijzen snel terugverdiend. Zeker met de waardestijging die een hoger energielabel met zich meebrengt. Spouwmuurisolatie is overigens niet alleen in de winter aantrekkelijk, maar biedt ook voordelen in de zomer. We vertellen je graag meer.

Gevelisolatie Moerdijk

Wanneer je woning veel warmte verliest via de muren, kan het verstandig zijn om deze te isoleren middels gevelisolatie. Dit is bovendien ook nog eens erg interessant voor huizen met oude en lelijke gevels. Bij gevelisolatie wordt het isolatiemateriaal namelijk aan de buitenkant van de muur bevestigd. Zodoende heb je niet alleen een beter geïsoleerd huis, maar ook een gevel die er als nieuw uitziet. Er is erg veel mogelijk, waaronder afwerking met steenstrips, stucwerk of prefabricage. Vraag naar de opties.

Dakisolatie Moerdijk

Bij dakisolatie kun je kiezen uit twee type isolatievormen, namelijk dakisolatie van binnenuit en van buitenaf. Bij de eerste vorm wordt het isolatiemateriaal vanuit binnen gelijk tegen het dak bevestigd. Isolatie van buitenaf gebeurt van de buitenkant en kan dus alleen wanneer het dak er af is. Dat is een aanzienlijk grotere klus en komt doorgaans enkel voor bij nieuwbouw, dakreparatie en -vernieuwing. Uiteraard kunnen we beide vormen van dakisolatie in Moerdijk voor je uitvoeren. Neem contact op voor gratis en vrijblijvend advies.

Waarom ons isolatiebedrijf?

Dankzij jarenlange ervaring zijn wij dé specialist voor isolatie in Moerdijk

Ervaring

Jarenlange ervaring met isolatie in de regio

Maatwerk

Altijd een persoonlijke offerte met voordelige prijzen

Kwaliteit

Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

Werkgebied

Ons isolatiebedrijf in Moerdijk is werkzaam in de hele gemeente. Woon je in Klundert, Willemstad, Zevenbergen, Fijnaart, Helwijk, Heijningen, Langeweg, Noordhoek, Standdaarbuiten, Stadse Dijk, Zevenbergschen Hoek, Achterdijk, Barlaque, Bovensluis, Drie Hoefijzers, Driehoek, Hoekske, Kade, Kreek, Kwartier, Lochtenburg, Nieuwemolen, Noordschans, Oudemolen, Pelikaan, Roodevaart, Strooiendorp, Tonnekreek, Zevenhuizen, Zwingelspaan of (wijde) omgeving? Dan zijn onze isolatiemonteurs je graag van dienst! Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat en persoonlijk advies.