Isolatiebedrijf Heeze-Leende

Specialist in duurzaam isoleren

Ons isolatiebedrijf is actief in Heeze-Leende en regio!

Isoleren in Heeze-Leende

Isolatiebedrijf in Heeze-Leende nodig? Vul je gegevens in en ontvang binnen 2 werkdagen gratis en vrijblijvend een offerte voor de isolatie van jouw huis in Heeze-Leende. Je zit nergens aan vast.

Bespaar op energie

Langer warm in huis

Hogere woningwaarde

Contact

Isolatiebedrijf nodig?

Ons isolatiebedrijf is gespecialiseerd in de isolatie van woningen en bedrijfspanden. We isoleren bestaande bouw en nieuwbouw en zijn actief in de hele provincie Brabant. Dus ook in Heeze-Leende helpen we graag, inclusief hulp bij het aanvragen van subsidie.

Dankzij jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd in kruipruimte isolatie, vloerisolatie, spouwmuurisolatie, gevelisolatie en dakisolatie. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte op maat aan.

Kruipruimte isolatie

Met kruipruimte isolatie kun je kou en tocht vanuit de bodem van het huis tegengaan. Daarom wordt dit doorgaans bodemisolatie genoemd. Bij het isoleren van de kruipruimte ontstaat er een laag lucht dat niet alleen warmte vasthoudt, maar ook problemen als gevolg van een natte of vochtige kruipruimte tegenhoudt.

Vloerisolatie Heeze-Leende

Bij vloerisolatie wordt er isolatiemateriaal aan de bovenzijde van de kruipruimte geplaatst. Het kan echter ook direct onder de vloer worden geplaatst, bijvoorbeeld bij houten vloeren, en in het geval van een te lage kruipkelder. Isolatie van de vloer helpt aanzienlijk bij het weren van kou en tocht.

Spouwmuurisolatie

De meest populaire vorm van isolatie is spouwmuurisolatie. Deze isolatiemaatregel is veelgekozen in Heeze-Leende en is bovendien relatief goedkoop. Bij isolatie van de spouw wordt de luchtruimte tussen de binnen- en buitenkant van de muur gevuld met isolatie. Dit zorgt voor een beter wooncomfort in de winter én in de zomer.

Gevelisolatie Heeze-Leende

Met gevelisolatie wordt er isolatiemateriaal aan de buitenkant van de muren bevestigd. Vandaar dat dit beter bekend staat als muurisolatie. Door de gevel of gevels te isoleren, kun je een huis helemaal rondom isoleren. Vrijwel elke woning kan gevelisolatie laten toepassen. Vooral bij oude/lelijke gevels is dit interessant.

Dakisolatie Heeze-Leende

Met behulp van dakisolatie blijft de warmte langer in huis hangen. En ’s zomers houdt het de warmte juist tegen. Een dak kan aan de binnen- of buitenkant worden geïsoleerd. Wij isoleren daken dan ook van binnen óf van buiten. Dakisolatie van de binnenzijde komt het meest voor. Wij adviseren je graag over de beste isolatievorm.

Waarom ons isolatiebedrijf?

Dankzij jarenlange ervaring zijn wij dé specialist voor isolatie in Heeze-Leende

Ervaring

Jarenlange ervaring met isolatie in de regio

Maatwerk

Altijd een persoonlijke offerte met voordelige prijzen

Kwaliteit

Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

Werkgebied

Ons isolatiebedrijf in Heeze-Leende is werkzaam in de hele gemeente. Woon je in Heeze, Leende, Oosterik, Sterksel, Leenderstrijp, Kreijl, Hazenhurk, Ginderover, Euvelwegen, Muggenberg, Valkenhorst, Rul, Zevenhuizen, Boschhoven of (wijde) omgeving? Dan zijn we je graag van dienst! Neem gratis en vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat en persoonlijk advies.