Isolatiebedrijf Bergeijk

Specialist in duurzaam isoleren

Ons isolatiebedrijf is actief in Bergeijk en omgeving!

Isoleren in Bergeijk

Isolatiebedrijf in Bergeijk nodig? Vul je gegevens in en ontvang binnen 2 werkdagen gratis en vrijblijvend een offerte voor de isolatie van jouw woning in Bergeijk. Je zit nergens aan vast.

Bespaar op energie

Langer warm in huis

Hogere woningwaarde

Contact

Isolatiebedrijf nodig?

Ons isolatiebedrijf is gespecialiseerd in de isolatie van woningen en bedrijfspanden. We isoleren bestaande bouw en nieuwbouw en zijn actief in de hele provincie Brabant. Dus ook in Bergeijk en regio helpen we graag, inclusief hulp bij het aanvragen van subsidie.

Dankzij jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd in kruipruimte isolatie, vloerisolatie, spouwmuurisolatie, gevelisolatie en dakisolatie. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte op maat aan.

Kruipruimte isolatie Bergeijk

Bij kruipruimte isolatie wordt de bodem voorzien van isolatie. Vandaar dat het ook wel bodemisolatie wordt genoemd. Isolatie van de kruipruimte kan worden gebruikt om vocht en kou tegen te houden. Maar het vermijdt of lost ook problemen op zoals stank, rot en schimmel, veroorzaakt door een natte of vochtige kruipruimte.

Vloerisolatie Bergeijk

Isolatie onder de vloer biedt bescherming tegen kou en tocht. In tegenstelling tot bodemisolatie, dat onder in de kruipruimte wordt aangebracht, wordt het isolatiemateriaal bij vloerisolatie aan de bovenzijde aangebracht. In gevallen waar sprake is van een (te) lage kruipruimte, kan het soms ook direct onder de vloer.

Spouwmuurisolatie Bergeijk

Een van de meest populaire soorten isolatie in Bergeijk is de isolatie in spouwmuren. Om de spouwmuur te isoleren, wordt in het gebied tussen de binnen- en buitenmuren isolatiemateriaal geplaatst. Dit zorgt ervoor dat het in de winter langer warm is en in de zomer koel blijft. Zo zorgt spouwmuurisolatie voor meer comfort en besparing.

Gevelisolatie Bergeijk

Het isoleren van een of meer buitenmuren van een woning wordt gevelisolatie genoemd. Na isolatie wordt het isolatiemateriaal vanaf de buitenzijde afgedekt. Daarna zie je het dus niet meer, maar merk je toch dat de warmte in huis langer aanhoudt. Voor oudere gevels is het isoleren ervan erg interessant.

Dakisolatie Bergeijk

De binnenkant of buitenkant van een dak kan worden voorzien van dakisolatie. Omdat bij isolatie van buitenaf de dakbedekking moet worden verwijderd, is isolatie van binnenuit gebruikelijker. Op basis van jouw wensen kunnen wij een hellend of plat dak van binnen of van buiten isoleren.

Waarom ons isolatiebedrijf?

Dankzij jarenlange ervaring zijn wij dé specialist voor isolatie in Bergeijk

Ervaring

Jarenlange ervaring met isolatie in de regio

Maatwerk

Altijd een persoonlijke offerte met voordelige prijzen

Kwaliteit

Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

Werkgebied

Ons isolatiebedrijf in Bergeijk is actief in de hele gemeente. Woon je in Bergeijk, Westerhoven, Riethoven, Luyksgestel, Boscheind, Loo, Weebosch, Witrijt, Lage Berkt, Hooge Berkt, Walik, Loveren, Braambosch, Hoek, Borkel, Hoeve of (wijde) omgeving? Dan zijn we je graag van dienst! Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat en persoonlijk advies.