Isolatiebedrijf Someren

Specialist in duurzaam isoleren

Ons isolatiebedrijf is werkzaam in Someren en regio!

Isoleren in Someren

Isolatiebedrijf in Someren nodig? Vul je gegevens in en krijg binnen 2 werkdagen gratis en vrijblijvend een offerte voor de isolatie van jouw huis in Someren. Je zit nergens aan vast!

Bespaar op energie

Langer warm in huis

Hogere woningwaarde

Contact

Isolatiebedrijf nodig?

Ons isolatiebedrijf is gespecialiseerd in de isolatie van woningen en bedrijfspanden. We isoleren bestaande bouw en nieuwbouw en zijn actief in de hele provincie Brabant. Dus ook in Someren helpen we graag, inclusief hulp bij het aanvragen van subsidie.

Dankzij jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd in kruipruimte isolatie, vloerisolatie, spouwmuurisolatie, gevelisolatie en dakisolatie. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte op maat aan en krijg binnen 2 werkdagen een persoonlijk voorstel.

Kruipruimte isolatie Someren

Kruipruimte isolatie in Someren helpt om vocht en tocht vanuit de bodem van je woning tegen te houden. Door door de bodem te bekleden met isolatiemateriaal, wordt een laag warme lucht gecreëerd en kunnen problemen met vocht en tocht, die voortkomen uit een natte of vochtige kruipruimte, worden opgelost of vermeden. Denk hierbij aan rot, schimmel en stank.

Vloerisolatie Someren

Naast bodemisolatie kun je er ook voor kiezen om de vloer van je woning in Someren te laten isoleren. In tegenstelling tot isolatie van de bodem, dat wordt geplaatst aan de onderkant van de kruipruimte, wordt vloerisolatie aan de bovenkant geplaatst. Als de kruipruimte te laag is (bijvoorbeeld bij houten vloeren), dan kan het materiaal ook direct onder de vloer worden geplaatst.

Spouwmuurisolatie Someren

Spouwmuurisolatie is een populaire manier van woningisolatie in Someren. Hierbij wordt het isolatie materiaal in de ruimte tussen de binnen- en buitenmuur (de spouw) geplaatst. Dit houdt het in de zomer lekker koel en in de winter juist langer warm, wat leidt tot besparingen op alle energiekosten én een groter comfort.

Gevelisolatie Someren

Gevelisolatie is het isoleren van de buitenmuren van een woning. Hierbij wordt het isolatiemateriaal aan de buitenkant van de muur aangebracht. De warmte in huis zal langer blijven hangen na het isoleren. Dit is met name aantrekkelijk voor oudere gevels of voor woningen waarbij spouwmuur te krap of niet aanwezig is. Het wordt altijd netjes afgewerkt, zodat de isolatie niet zichtbaar is.

Dakisolatie Someren

Dakisolatie is misschien wel de meest rendabele vorm van isoleren. Dit kan gedaan worden aan de binnen- of buitenzijde van het dak. Het isoleren van de buitenkant vraagt eerst om het verwijderen van de dakbedekking, dus is het isoleren van binnenuit is het meest gebruikelijk. Afhankelijk van jouw wensen kunnen we een schuin of plat dak in Someren ofwel isoleren van binnenuit óf van buitenaf.

Waarom ons isolatiebedrijf?

Dankzij jarenlange ervaring zijn wij dé specialist voor isolatie in Someren

Ervaring

Jarenlange ervaring met isolatie in de regio

Maatwerk

Altijd een persoonlijke offerte met voordelige prijzen

Kwaliteit

Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

Werkgebied

Ons isolatiebedrijf in Someren is werkzaam in de hele gemeente. Woon je in Someren, Someren-Eind, Someren-Heide, Lierop, Achterbroek, Berkeindje, Boomen, Broekkant, De Hoef, De Hutten, Eindje, Gebergte, Groote Hoeven, Heieind, Heikant, Hersel, Moorsel, Oeijenbraak, Otterdijk, Slieven, Sluis 13, Speelheuvel, Stipdonk, Vaarsel, Vaartsche Hoef, Vlas, Winkelstraat, Zomerven of (wijde) omgeving? Dan zijn we je graag van dienst! Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat en persoonlijk advies.