Isolatiebedrijf Boxmeer

Specialist in duurzaam isoleren

Ons isolatiebedrijf is werkzaam in Boxmeer en regio!

Isoleren in Boxmeer

Isolatiebedrijf in Boxmeer nodig? Vul je gegevens in en krijg binnen 2 werkdagen gratis en vrijblijvend een offerte voor de isolatie van jouw woning in Boxmeer. Je zit dus nergens aan vast.

Bespaar op energie

Langer warm in huis

Hogere woningwaarde

Contact

Isolatiebedrijf nodig?

Ons isolatiebedrijf is gespecialiseerd in de isolatie van woningen en bedrijfspanden. We isoleren bestaande bouw en nieuwbouw en zijn actief in de hele provincie Brabant. Dus ook in Boxmeer helpen we graag, inclusief hulp bij het aanvragen van subsidie.

Dankzij jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd in kruipruimte isolatie, vloerisolatie, spouwmuurisolatie, gevelisolatie en dakisolatie. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte op maat aan.

Kruipruimte isolatie Boxmeer

Om de woning te beschermen tegen vocht en koude temperaturen vanuit de bodem, kan in Boxmeer kruipruimte isolatie worden aangebracht door het bekleden van de bodem van de kruipkelder met isolatiemateriaal. Dit creëert een laagje warme lucht en kan eveneens problemen voorkomen of oplossen die veroorzaakt worden door een vochtige of natte kruipruimte, zoals rot, schimmel en een slechte geur.

Vloerisolatie Boxmeer

Om tocht en koude lucht te voorkomen, kan de vloer van je huis in Boxmeer geïsoleerd worden. In tegenstelling tot bodemisolatie, dat tegen de onderkant van de kruipruimte wordt geplaatst, wordt vloerisolatie aangebracht aan de bovenkant van de kruipkelder. Als de kruipruimte te laag is, bijvoorbeeld bij houten vloeren, kan het isolatiemateriaal ook rechtstreeks onder de vloer worden geplaatst.

Spouwmuurisolatie Boxmeer

Spouwmuurisolatie is een veelgebruikte methode om huizen in Boxmeer te isoleren. Bij deze methode wordt het isolatiemateriaal in de ruimte tussen de binnen- en buitenmuur (spouw) geplaatst. Dit zorgt ervoor dat het in de zomer koeler blijft en ’s winters langer warm. Dat leidt tot een besparing op de energiekosten en een groter comfort. Benieuwd naar de kosten? Vraag binnen 1 minuut een offerte aan.

Gevelisolatie Boxmeer

Gevelisolatie betekent het isoleren van de buitenmuren van een huis. Het isolatiemateriaal wordt op de buitenkant van de muur aangebracht en afgewerkt, zodat het niet meer zichtbaar is. Isolatie van de gevel zal de warmte in huis langer vasthouden. Vooral oudere gevels hebben hier baat bij, maar in principe kan gevelisolatie bij iedere woning in Boxmeer worden toegepast.

Dakisolatie Boxmeer

Afhankelijk van jouw wensen kunnen we een schuin of plat dak isoleren van binnenuit of van buitenaf. Dakisolatie in Boxmeer kan namelijk gedaan worden aan de binnen- of buitenzijde. Het isoleren van buitenaf vereist het verwijderen van de dakbedekking, daarom is het isoleren van binnenuit meer gebruikelijk. Dat is niet alleen sneller, maar ook goedkoper. Daarnaast bespaar je met dakisolatie fors op de energierekening.

Waarom ons isolatiebedrijf?

Dankzij jarenlange ervaring zijn wij dé specialist voor isolatie in Boxmeer

Ervaring

Jarenlange ervaring met isolatie in de regio

Maatwerk

Altijd een persoonlijke offerte met voordelige prijzen

Kwaliteit

Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

Werkgebied

Ons isolatiebedrijf in Boxmeer is werkzaam in de hele gemeente. Woon je in Boxmeer, Beugen, Groeningen, Holthees, Maashees, Oeffelt, Overloon, Rijkevoort, Sambeek, Vierlingsbeek, Vortum-Mullem, De Rijtjes, Haart, Heikant, Heikant, Helbroek, Hoogeind, Hoogeind, Klein Vortum, Krolhoek, Laageind, Op den Bosch, Oude Waranda, Papenvoort, Schafferden, Siberië, Startwijk, Tuuthees en Werveld of (wijde) omgeving? Dan zijn we je graag van dienst! Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat en persoonlijk advies.