Isolatiebedrijf Dongen

Specialist in duurzaam isoleren

Ons isolatiebedrijf is werkzaam in Dongen en omgeving!

Isoleren in Dongen

Isolatiebedrijf in Dongen nodig? Vul je gegevens in en krijg binnen 2 werkdagen gratis en vrijblijvend een offerte voor de isolatie van je woning of bedrijf in Dongen. Je zit nergens aan vast.

Bespaar op energie

Langer warm in huis

Hogere woningwaarde

Contact

Isolatiebedrijf nodig?

Ons isolatiebedrijf is gespecialiseerd in de isolatie van woningen en bedrijfspanden. We isoleren bestaande bouw en nieuwbouw en zijn actief in de hele provincie Brabant. Dus ook in Dongen helpen we graag, inclusief hulp bij het aanvragen van subsidie.

Dankzij jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd in kruipruimte isolatie, vloerisolatie, spouwmuurisolatie, gevelisolatie en dakisolatie. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte op maat aan.

Kruipruimte isolatie Dongen

Via de grond kan kou en vocht je woning binnentrekken. Iedere woning heeft in principe dus baat bij goede bodemisolatie. In de volksmond wordt dit ook wel kruipruimte isolatie genoemd. Bij het isoleren van de kruipruimte plaatsen we isolatiemateriaal op de bodem, waardoor er een droge luchtlaag ontstaat. Dit houdt niet alleen vocht en kou tegen, maar voorkomt ook problemen ten gevolge van een natte of vochtige kruipruimte. Daarbij kun je denken aan schimmel, stank en zelfs rot. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw huis in Dongen? Wij helpen graag!

Vloerisolatie Dongen

Naast het isoleren van de bodem, kun je er ook voor kiezen om de vloer te laten isoleren. Hierbij wordt het isolatiemateriaal niet aan onderzijde, maar de bovenzijde bevestigd. Over het algemeen zorgt vloerisolatie voor meer energiebesparing en dus een beter comfort. Denk je aan vloerisolatie in Dongen? Dan adviseren en informeren we je graag. Neem vrijblijvend contact op voor de kosten en mogelijkheden. Dan komen we graag langs om te bespreken wat het beste is voor jouw woning.

Spouwmuurisolatie Dongen

Een methode die veel gekozen wordt als isolatiemaatregel is spouwmuurisolatie. Dat komt omdat het relatief goedkoop is en bovendien snel is terugverdiend met de huidige prijzen van energie. Daarnaast is isolatie van de spouw een klus die binnen één dag kan worden uitgevoerd. Je merkt direct de toename in wooncomfort en natuurlijk de verlaging van je energierekening. Spouwmuurisolatie in Dongen is onze specialiteit en wij voorzien je dan ook graag van een vrijblijvende offerte. Neem dus gerust contact op.

Gevelisolatie Dongen

Heeft jouw woning slechte of oude gevels? Dan is het aan te raden om gevelisolatie te overwegen. Bij isolatie van de gevel wordt je woning niet alleen goed geïsoleerd, maar krijgt je gevel ook een volledig nieuw uiterlijk. Hierdoor zien de muren er dus weer als nieuw uit. Voor de afwerking kun je andere kiezen uit stucwerk, pre-fabricage of steenstrips. Uiteraard zijn er nog veel meer opties. Dat vertellen we graag in een gesprek. Vraag vrijblijvend een prijs aan, en we komen snel bij je terug.

Dakisolatie Dongen

Schuin dak of plat dak isoleren? Voor dakisolatie in Dongen kunnen wij je altijd van dienst zijn. Denk bijvoorbeeld aan dakisolatie van binnenuit, waarbij het isolatiemateriaal rechtstreeks tegen de dakconstructie wordt geplaatst en daarna netjes met gipsplaten wordt afgewerkt. Maar ook bij isolatie van buitenaf, waaronder bij nieuwbouw, dakreparatie of dakrenovatie kun je ons isolatiebedrijf inschakelen. Graag geven we je vrijblijvend een overzicht van de kosten en opties voor dakisolatie in Dongen.

Waarom ons isolatiebedrijf?

Dankzij jarenlange ervaring zijn wij dé specialist voor isolatie in Dongen

Ervaring

Jarenlange ervaring met isolatie in de regio

Maatwerk

Altijd een persoonlijke offerte met voordelige prijzen

Kwaliteit

Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

Werkgebied

Ons isolatiebedrijf in Dongen is werkzaam in de hele gemeente. Woon je in Dongen, Dongense Vaart, ’s Gravenmoer, ‘s-Gravenmoerse Vaart, Klein-Dongen, Laagstraat of (wijde) omgeving van Dongen? Dan zijn we je graag van dienst! Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat, persoonlijk advies of hulp bij het aanvragen van subsidie.