Isolatiebedrijf Nuenen

Specialist in duurzaam isoleren

Ons isolatiebedrijf is actief in Nuenen en omgeving!

Isoleren in Nuenen

Isolatiebedrijf in Nuenen nodig? Vul je gegevens in en ontvang binnen 2 werkdagen gratis en vrijblijvend een offerte voor de isolatie van jouw woning in Nuenen. Je zit nergens aan vast.

Bespaar op energie

Langer warm in huis

Hogere woningwaarde

Contact

Isolatiebedrijf nodig?

Ons isolatiebedrijf is gespecialiseerd in de isolatie van woningen en bedrijfspanden. We isoleren bestaande bouw en nieuwbouw en zijn actief in de hele provincie Brabant. Dus ook in Nuenen helpen we graag, inclusief hulp bij het aanvragen van subsidie.

Dankzij jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd in kruipruimte isolatie, vloerisolatie, spouwmuurisolatie, gevelisolatie en dakisolatie. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte op maat aan.

Kruipruimte isolatie Nuenen

Isolatie van de kruipruimte wordt toegepast om bodemvocht en kou tegen te houden. De bodem van de kruipkelder wordt hierbij voorzien met isolatie. Hierdoor ontstaat een laagje warme lucht. Kruipruimte isolatie vermijdt of lost ook problemen op ten gevolge van een natte of vochtige kruipruimte, zoals rot, schimmel en stank.

Vloerisolatie Nuenen

Isolatie onder de vloer houdt tocht en kou tegen. In tegenstelling tot bodemisolatie, dat op de bodem wordt geplaatst, wordt dit bij vloerisolatie aan de bovenkant gedaan. In geval van een te lage kruipruimte, zoals bij een hout vloeren, kan het isolatiemateriaal ook rechtstreeks onder de vloer geplaatst worden.

Spouwmuurisolatie Nuenen

Spouwmuurisolatie is een van de meest gekozen maatregelen in isolatie. Hierbij wordt isolatiemateriaal in de luchtruimte (spouw) geplaatst van de binnen- en buitenmuur. Zo blijft het in de zomer koeler en in de winter langer warm in je woning in Nuenen, wat als gevolg heeft dat je energie bespaart en meer comfort ervaart.

Gevelisolatie Nuenen

Bij gevelisolatie worden de muren van je woning in Nuenen aan de buitenzijde geïsoleerd. Na het isoleren, worden de muren netjes en vakkundig afgewerkt met prefabricage, stucwerk of steenstrips. Je ziet er daarna niets meer van. Isolatie van de gevel is daarom interessant voor huizen met oude en slechte gevels.

Dakisolatie Nuenen

Een dak isoleren kan van binnenuit of buitenaf. Bij dakisolatie van binnen wordt het isolatiemateriaal direct tegen de dakconstructie bevestigd. Bij isolatie van buiten dient eerst de dakbedekking eraf te worden gehaald. Daarom gebeurt isolatie van buiten vaak enkel bij renovatie of reparatie. Wij isoleren daken van binnen óf van buiten.

Waarom ons isolatiebedrijf?

Dankzij jarenlange ervaring zijn wij dé specialist voor isolatie in Nuenen

Ervaring

Jarenlange ervaring met isolatie in de regio

Maatwerk

Altijd een persoonlijke offerte met voordelige prijzen

Kwaliteit

Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

Werkgebied

Ons isolatiebedrijf in Nuenen is actief in de hele gemeente. Woon je in Nuenen, Gerwen, Nederwetten, Opwetten, Boord, Eeneind, Stad van Gerwen, Olen, Vaarle, Langlaar, Laar, Rullen, Nieuwe Dijk, Heerendonk, Bus, Spekt of (wijde) omgeving? Dan zijn we je graag van dienst! Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat en persoonlijk advies.