Isolatiebedrijf Geldrop-Mierlo

Specialist in duurzaam isoleren

Ons isolatiebedrijf is actief in Geldrop-Mierlo en regio!

Isoleren in Geldrop-Mierlo

Isolatiebedrijf in Geldrop-Mierlo nodig? Vul je gegevens in en krijg binnen twee werkdagen gratis en vrijblijvend een offerte voor de isolatie van jouw woning in Geldrop-Mierlo. Je zit nergens aan vast.

Bespaar op energie

Langer warm in huis

Hogere woningwaarde

Contact

Isolatiebedrijf nodig?

Ons isolatiebedrijf is gespecialiseerd in de isolatie van woningen en bedrijfspanden. We isoleren bestaande bouw en nieuwbouw en zijn actief in de hele provincie Brabant. Dus ook in Geldrop-Mierlo helpen we graag, inclusief hulp bij het aanvragen van subsidie.

Dankzij jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd in kruipruimte isolatie, vloerisolatie, spouwmuurisolatie, gevelisolatie en dakisolatie. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte op maat aan.

Kruipruimte isolatie

Om vocht en kou vanuit de bodem tegen te gaan kun je kiezen voor kruipruimte isolatie. Hierbij wordt isolatie aan de onderzijde van de kruipruimte bevestigd, wat een warme luchtlaag creëert. Bovendien voorkomt of verhelpt het isoleren van de kruipkelder problemen ten gevolge van een natte of vochtige kruipruimte.

Vloerisolatie Geldrop-Mierlo

Dankzij vloerisolatie kan kou en tocht vanuit de vloer worden tegengehouden. Hierbij wordt isolatie aan de bovenzijde van de kruipruimte geplaatst. Het kan ook rechtstreeks onder de vloer bevestigd worden, bijvoorbeeld bij een houten vloer of vloeren met een te lage kruipruimte.

Spouwmuurisolatie

Met spouwmuurisolatie kan je woning in Geldrop-Mierlo zowel in de winter als zomer meer comfort bieden. Isolatie in de winter zorgt voor een flinke energiebesparing en ’s zomers houdt het de hitte buiten de deur. Bij spouwmuurisolatie wordt de luchtruimte (spouw) tussen de binnen- en buitenmuur gevuld met isolatiemateriaal.

Gevelisolatie Geldrop-Mierlo

Een woning verliest veel warmte via de muren. Via gevelisolatie worden de muren aan de buitenkant geïsoleerd, waarna warmte langer in huis blijft hangen. Het isolatiemateriaal wordt netjes en vakkundig afgewerkt met prefabricage, stucwerk of steenstrips. Daardoor is het bij uitstek interessant voor oude en lelijke gevels.

Dakisolatie Geldrop-Mierlo

Een dak isoleren kan zowel aan de binnen- als buitenkant. Isolatie van de binnenzijde komt het meeste voor, omdat dit makkelijker is aan te brengen. Bij dakisolatie van buitenaf dient namelijk eerst de hele dakbedekking verwijderd te worden. Dat kan bijvoorbeeld in geval van reparatie. Wij isoleren daken van binnen óf van buiten.

Waarom ons isolatiebedrijf?

Dankzij jarenlange ervaring zijn wij dé specialist voor isolatie in Geldrop-Mierlo

Ervaring

Jarenlange ervaring met isolatie in de regio

Maatwerk

Altijd een persoonlijke offerte met voordelige prijzen

Kwaliteit

Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

Werkgebied

Ons isolatiebedrijf in Geldrop-Mierlo is werkzaam in de hele gemeente. Woon je in Geldrop, Mierlo, Hulst, Akert, Zesgehuchten, Beekweide, Gijzenrooi, Hoog Geldrop, De Spaarpot, Luchen, Heidepark, De Loo, Trimpert, Voortje, Loeswijk, Kerkakkers, Het Oudven, Bekelaar, De Smaale of (wijde) omgeving? Dan zijn onze isolatiemonteurs je graag van dienst! Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat en persoonlijk advies.