Isolatiebedrijf Oirschot

Specialist in duurzaam isoleren

Ons isolatiebedrijf is actief in Oirschot en omgeving!

Isoleren in Oirschot

Isolatiebedrijf in Oirschot nodig? Vul je gegevens in en ontvang binnen 2 werkdagen gratis en vrijblijvend een offerte voor de isolatie van jouw woning in Oirschot. Je zit nergens aan vast.

Bespaar op energie

Langer warm in huis

Hogere woningwaarde

Contact

Isolatiebedrijf nodig?

Ons isolatiebedrijf is gespecialiseerd in de isolatie van woningen en bedrijfspanden. We isoleren bestaande bouw en nieuwbouw en zijn actief in de hele provincie Brabant. Dus ook in Oirschot en omgeving helpen we graag, inclusief hulp bij het aanvragen van subsidie.

Dankzij jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd in kruipruimte isolatie, vloerisolatie, spouwmuurisolatie, gevelisolatie en dakisolatie. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte op maat aan.

Kruipruimte isolatie Oirschot

Heb je last van vocht en kou dat vanuit de bodem omhoog trekt? Met kruipruimte isolatie voorkom je dit én problemen als gevolg van een natte of vochtige kruipruimte, zoals stank, schimmel en rot. Het isolatiemateriaal wordt bevestigd onderin de kruipruimte geplaatst en daarom wordt het ook wel bodemisolatie genoemd.

Vloerisolatie Oirschot

Met vloerisolatie houd je kou en tocht vanuit de vloeren tegen. Anders dan bij bodemisolatie, wordt het isolatiemateriaal hierbij aan de bovenzijde van de kruipruimte bevestigd. Soms kan het ook direct onder de vloer, bijvoorbeeld bij houten vloeren, als de hoogte van de kruipruimte niet voldoet.

Spouwmuurisolatie Oirschot

Het isoleren van de spouw is een van de meest populaire vormen van isolatie in Oirschot. Bij spouwmuurisolatie wordt de luchtruimte tussen de binnen- en buitenmuur gevuld met isolatiemateriaal (ook wel de spouw genoemd). De warmte blijft ’s winters langer hangen en ’s zomers houdt een geïsoleerde spouw de warmte juist buiten.

Gevelisolatie Oirschot

Met gevelisolatie wordt een woning aan de buitenzijde geïsoleerd. Nagenoeg elk huis kan de gevel laten isoleren, waarbij isolatie aan de buitenkant wordt bevestigd en daarna wordt afgewerkt met prefabricage, stucwerk of steenstrips. Hierdoor is isolatie van de gevel interessant voor woningen met oude of lelijke gevels.

Dakisolatie Oirschot

Via dakisolatie kan een dak aan de binnen- of buitenzijde worden geïsoleerd. Wij isoleren daken van binnen óf van buiten, afhankelijk van jouw voorkeur. Isolatie van binnenuit is het meest gebruikelijk, want bij isolatie van buiten dient eerst de dakbedekking te worden verwijderd (dat gebeurt meestal bij dakrenovatie- en reparatie).

Waarom ons isolatiebedrijf?

Dankzij jarenlange ervaring zijn wij dé specialist voor isolatie in Oirschot

Ervaring

Jarenlange ervaring met isolatie in de regio

Maatwerk

Altijd een persoonlijke offerte met voordelige prijzen

Kwaliteit

Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

Werkgebied

Ons isolatiebedrijf in Oirschot is actief in de hele gemeente. Woon je in Oirschot, Spoordonk, Hedel, Kattenberg, Boterwijk, Pandgat, Polsdonken, Evenheuvel, Tregelaar, Theetuin, Straten, Lieveld, Groene Woud of (wijde) omgeving? Dan zijn we je graag van dienst! Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat en persoonlijk advies.