Isolatiebedrijf Altena

Specialist in duurzaam isoleren

Ons isolatiebedrijf is werkzaam in Altena en omgeving!

Isoleren in Altena

Isolatiebedrijf in Altena nodig? Vul je gegevens in en krijg binnen 2 werkdagen gratis en vrijblijvend een offerte voor de isolatie van jouw huis in Altena. Je zit nergens aan vast.

Bespaar op energie

Langer warm in huis

Hogere woningwaarde

Contact

Isolatiebedrijf nodig?

Ons isolatiebedrijf is gespecialiseerd in de isolatie van woningen en bedrijfspanden. We isoleren bestaande bouw en nieuwbouw en zijn actief in de hele provincie Brabant. Dus ook in Altena helpen we graag, inclusief hulp bij het aanvragen van subsidie.

Dankzij jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd in kruipruimte isolatie, vloerisolatie, spouwmuurisolatie, gevelisolatie en dakisolatie. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte op maat aan.

Kruipruimte isolatie Altena

Om bodemvocht en kou te weren, kan kruipruimte isolatie in Altena worden toegepast door de bodem te bekleden met isolatie. Dit creëert een laagje warme lucht en kan problemen vermijden of oplossen die voortkomen uit een natte of vochtige kruipruimte, zoals rot, schimmel en stank.

Vloerisolatie Altena

Om tocht en kou te weren, kan de vloer in Altena geïsoleerd worden. In tegenstelling tot bodemisolatie, dat wordt geplaatst aan de onderkant van de kruipruimte, wordt vloerisolatie bevestigd aan de bovenkant. Als de kruipruimte te laag is, bijvoorbeeld bij houten vloeren, kan het isolatiemateriaal ook direct onder de vloer worden geplaatst.

Spouwmuurisolatie Altena

Spouwmuurisolatie is een populaire manier van isoleren in Altena. Hierbij wordt het isolatiemateriaal in de luchtruimte tussen de binnen- en buitenmuur (spouw) geplaatst. Dit houdt het in de zomer koeler en in de winter langer warm, wat leidt tot besparingen op energiekosten en een groter comfort.

Gevelisolatie Altena

Gevelisolatie in Altena is het isoleren van de buitenmuren van een woning. Hierbij wordt het isolatiemateriaal aan de buitenkant van de muur aangebracht en netjes afgewerkt, zodat het niet zichtbaar is. Toch zal de warmte in huis langer blijven hangen na het isoleren. Dit is met name aantrekkelijk voor oudere gevels.

Dakisolatie Altena

Dakisolatie in Altena kan gedaan worden aan de binnen- of buitenzijde. Het isoleren van buitenaf vereist het verwijderen van de dakbedekking, dus is het isoleren van binnenuit meer gebruikelijk. Afhankelijk van jouw wensen kunnen we een schuin of plat dak isoleren van binnenuit of van buitenaf.

Waarom ons isolatiebedrijf?

Dankzij jarenlange ervaring zijn wij dé specialist voor isolatie in Altena

Ervaring

Jarenlange ervaring met isolatie in de regio

Maatwerk

Altijd een persoonlijke offerte met voordelige prijzen

Kwaliteit

Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

Werkgebied

Ons isolatiebedrijf in Altena is werkzaam in de hele gemeente. Woon je in Altena, Werkendam, Wijk en Aalburg, Sleeuwijk, Woudrichem, Hank, Nieuwendijk, Almkerk, Veen, Dussen, Andel, Rijswijk, Genderen, Giessen, Eethen, Meeuwen, Babyloniënbroek, Uitwijk, Drongelen, Waardhuizen, Oudendijk, Uppel of (wijde) omgeving? Dan zijn we je graag van dienst! Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat en persoonlijk advies.