Isolatiebedrijf Veldhoven

Specialist in duurzaam isoleren

Ons isolatiebedrijf is actief in Veldhoven en omgeving!

Isoleren in Veldhoven

Isolatiebedrijf in Veldhoven nodig? Vul je gegevens in en ontvang binnen 2 werkdagen gratis en vrijblijvend een offerte voor de isolatie van je huis in Veldhoven. Je zit nergens aan vast.

Bespaar op energie

Langer warm in huis

Hogere woningwaarde

Contact

Isolatiebedrijf nodig?

Ons isolatiebedrijf is gespecialiseerd in de isolatie van woningen en bedrijfspanden. We isoleren bestaande bouw en nieuwbouw en zijn actief in de hele provincie Brabant. Dus ook in Veldhoven en de Kempen helpen we je, inclusief hulp bij het aanvragen van subsidie.

Dankzij jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd in kruipruimte isolatie, vloerisolatie, spouwmuurisolatie, gevelisolatie en dakisolatie. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte op maat aan.

Kruipruimte isolatie

Het isoleren van de kruipkelder is goed tegen vocht en kou vanuit de bodem. Kruipruimte isolatie wordt daarom ook wel bodemisolatie genoemd. Het isolatiemateriaal wordt geplaatst op de bodem van de kruipruimte en vormt daar een droge luchtlaag die bovendien problemen als gevolg van een natte of vochtige kruipruimte stopt.

Vloerisolatie Veldhoven

Met vloerisolatie kan tocht en kou vanuit de vloer tegengehouden worden. Anders dan bij bodemisolatie, wordt er bij isolatie van de vloer isolatiemateriaal aan de bovenkant van de kruipruimte geplaatst. Maar bij woningen met een te lage kruipruimtes wordt dit soms ook rechtstreeks onder de (houten) vloer gedaan.

Spouwmuurisolatie

In Veldhoven en omgeving is spouwmuurisolatie een van de meest gekozen vormen van isolatie. Met het isoleren van de spouw kun je fors besparen op de energierekening, terwijl de investering relatief goedkoop is. Zowel in de winter als de zomer zorgt isolatie van de spouw bovendien voor meer woongenot.

Gevelisolatie Veldhoven

Met gevelisolatie zou een woning helemaal rondom geïsoleerd kunnen worden. Maar je kunt ook slechts één gevel laten isoleren. Dankzij isolatie van de gevel blijft warmte langer in huis hangen en bovendien wordt de betreffende gevel vervolgens afgewerkt, waardoor oude en lelijke gevels weer als nieuw lijken.

Dakisolatie Veldhoven

Dankzij dakisolatie blijft warmte ’s winters langer binnen, terwijl het in de zomer langer koel blijft. Een dak kan van binnen óf van buiten worden geïsoleerd. Wij kunnen beide doen, maar isoleren vooral van binnenuit. Bij isolatie van buitenaf dient namelijk eerst het dak verwijderd te worden. Dat gebeurt vaak i.c.m. renovatie of reparatie.

Waarom ons isolatiebedrijf?

Dankzij jarenlange ervaring zijn wij dé specialist voor isolatie in Veldhoven

Ervaring

Jarenlange ervaring met isolatie in de regio

Maatwerk

Altijd een persoonlijke offerte met voordelige prijzen

Kwaliteit

Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

Werkgebied

Ons isolatiebedrijf in Veldhoven is actief in de hele gemeente. Woon je in Veldhoven, Veldhoven-Dorp, Schoot, Heers, Oerle, De Kelen, Berkt, Heikant, Djept, Het Look, Zonderwijk, Meerveldhoven, D’Ekker, Zittard, Halfmijl, Muggenhol, Cobbeek of omgeving? Dan zijn we je graag van dienst! Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat en persoonlijk advies.