Isolatiebedrijf Deurne

Specialist in duurzaam isoleren

Ons isolatiebedrijf is werkzaam in Deurne en regio!

Isoleren in Deurne

Isolatiebedrijf in Deurne nodig? Vul je gegevens in en krijg binnen 2 werkdagen gratis en vrijblijvend een offerte voor de isolatie van jouw huis in Deurne. Je zit nergens aan vast.

Bespaar op energie

Langer warm in huis

Hogere woningwaarde

Contact

Isolatiebedrijf nodig?

Ons isolatiebedrijf is gespecialiseerd in de isolatie van woningen en bedrijfspanden. We isoleren bestaande bouw en nieuwbouw en zijn actief in de hele provincie Brabant. Dus ook in de gemeente Deurne helpen we graag, eventueel inclusief hulp bij het aanvragen van subsidie.

Dankzij jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd in kruipruimte isolatie, vloerisolatie, spouwmuurisolatie, gevelisolatie en dakisolatie. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte op maat aan.

Kruipruimte isolatie Deurne

De kruipkelder onder je huis kan meehelpen om energie en geld te besparen. Vanuit de grond komt namelijk vocht en kou omhoog, dat vervolgens het huis binnentrekt. Gelukkig kun je dit tegenhouden met kruipruimte isolatie. Daarbij wordt er isolatiemateriaal tegen de bodem van de kruipkelder geplaatst, vandaar ook de benaming bodemisolatie. Met het isoleren van de kruipruimte wordt een droge luchtlaag geconstrueerd om kou buitenshuis te houden. In Deurne helpen we je graag bij het vakkundig isoleren van de kruipruimte.

Vloerisolatie Deurne

De vloer van een huis kan op 2 verschillende manieren worden geïsoleerd. De meest gebruikelijke vorm van vloerisolatie is het plaatsen van isolatiemateriaal tegen de bovenzijde van de kruipkelder. Maar het kan ook rechtstreeks onder de vloer worden geplaatst. Dat kan echter alleen bij houten vloeren en dit wordt doorgaans alleen gedaan als de kruipruimte te laag is. Want bij isolatie van bovenaf zal de vloer er namelijk eerst (tijdelijk) uit moeten worden gehaald. Isolatie vanuit de kruipkelder is dus makkelijker en sneller. Bij vloerisolatie in Deurne helpen we graag!

Spouwmuurisolatie Deurne

Een goedkope manier van isoleren die ook nog eens erg rendabel is, is spouwmuurisolatie. Ook in Deurne is het isoleren van de spouw zodoende een populaire isolatiemaatregel. Doordat de spouwmuur binnen een dag kan worden geïsoleerd, is het niet alleen snel uitgevoerd maar ook snel terugverdiend. Zeker met de hoge energieprijzen in het achterhoofd en de stijging in waarde van het huis dankzij een hoger energielabel. Spouwmuurisolatie in Deurne is aantrekkelijk in zowel de winter als de zomer en we vertellen je graag meer over de voordelen, mogelijkheden en kosten.

Gevelisolatie Deurne

Als je huis (te) veel warmte verliest door de muren, kan het verstandig zijn om deze te laten isoleren via gevelisolatie. Bij het isoleren van de gevel wordt het isolatiemateriaal aan de buitenzijde van de muur bevestigd. Daardoor heb je niet alleen een beter geïsoleerde woning, maar ook een gevel die er als nieuw uitziet. Dat maakt gevelisolatie in Deurne extra interessant voor woningen met oude of slechte gevels. Door een afwerking met steenstrips, stucwerk of prefabricage ziet de gevel er weer helemaal als nieuw uit.

Dakisolatie Deurne

Als het gaat om dakisolatie bestaan er twee isolatievormen: isolatie van binnenuit of buitenaf. Het isoleren van binnenuit is het meest gebruikelijk, omdat het dan direct tegen de dakconstructie kan worden geplaatst. Dakisolatie van buitenaf komt eigenlijk alleen voor bij nieuwbouw, dakreparatie of dakvernieuwing. Dat komt omdat dat type isolatie meer werk vereist, het dak moet er immers volledig voor worden afgehaald. Wij kunnen beide dakisolaties voor je uitvoeren en helpen je graag bij schuine én platte daken.

Waarom ons isolatiebedrijf?

Dankzij jarenlange ervaring zijn wij dé specialist voor isolatie in Deurne

Ervaring

Jarenlange ervaring met isolatie in de regio

Maatwerk

Altijd een persoonlijke offerte met voordelige prijzen

Kwaliteit

Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

Werkgebied

Ons isolatiebedrijf in Deurne is werkzaam in de hele gemeente. Woon je in Deurne, Helenaveen, Liessel, Neerkant, Vlierden, Derp, Walsberg, Baarschot, Belgeren, Bleijs, Breemortel, Groote Bottel, Kleine Bottel, Groot Bruggen, Klein Bruggen, Donschot, Haageind, Halte, Hanenberg, Heieind, Heimolen, Heitrak, Kerkeind, Molenhof, Kranenmortel, Kulert, Leensel, Luttel Meijel, Merlenberg, Vloeieind, Pannenschop, Ruth, Schans, Schelm, Sloot, Veldheuvel, Vreekwijk, De Voorstad, Voorste Beerdonk, Voort, Zand of wijde omgeving? Dan zijn we je graag van dienst! Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat en persoonlijk advies.