Isolatiebedrijf Boxtel

Specialist in duurzaam isoleren

Ons isolatiebedrijf is actief in Boxtel en omgeving!

Isoleren in Boxtel

Isolatiebedrijf in Boxtel nodig? Vul je gegevens in en ontvang binnen 2 werkdagen gratis en vrijblijvend een offerte voor de isolatie van jouw huis in Boxtel. Je zit nergens aan vast.

Bespaar op energie

Langer warm in huis

Hogere woningwaarde

Contact

Isolatiebedrijf nodig?

Ons isolatiebedrijf is gespecialiseerd in de isolatie van woningen en bedrijfspanden. We isoleren bestaande bouw en nieuwbouw en zijn actief in de hele provincie Brabant. Dus ook in Boxtel en regio helpen we graag, inclusief hulp bij het aanvragen van subsidie.

Dankzij jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd in kruipruimte isolatie, vloerisolatie, spouwmuurisolatie, gevelisolatie en dakisolatie. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte op maat aan. Je krijgt binnen 2 werkdagen een reactie.

Kruipruimte isolatie Boxtel

De bodem van de kruipruimte wordt geïsoleerd bij kruipruimte isolatie, daarom wordt het ook wel bodemisolatie genoemd. Kruipruimte isolatie kan worden gebruikt om vocht en kou tegen te houden, maar het kan ook problemen vermijden of oplossen zoals stank, rot en schimmel die worden veroorzaakt door een natte of vochtige kruipruimte.

Vloerisolatie Boxtel

Vloerisolatie biedt een goede bescherming tegen kou en tocht. In tegenstelling tot bodemisolatie, die onder in de kruipruimte wordt aangebracht, wordt het isolatiemateriaal bij vloerisolatie aan de bovenzijde van de vloer aangebracht. In gevallen waar de kruipruimte (te) laag is of bij houten vloeren, kan het soms ook direct onder de vloer worden aangebracht.

Spouwmuurisolatie Boxtel

In Boxtel is isolatie in spouwmuren een van de meest populaire soorten isolatie. Spouwmuurisolatie wordt toegepast door isolatiemateriaal te plaatsen in de ruimte tussen de binnen- en buitenmuren. Dit zorgt ervoor dat het in de winter langer warm blijft en in de zomer koeler is, wat leidt tot meer comfort en besparing op energiekosten.

Gevelisolatie Boxtel

Gevelisolatie is het isoleren van één of meerdere buitenmuren van een woning. Na isolatie wordt het isolatiemateriaal vanaf de buitenzijde afgedekt, waardoor het niet meer zichtbaar is. Je zult daardoor merken dat de warmte in huis langer aanhoudt na het isoleren van de gevel. Gevelisolatie is vooral interessant voor huizen met oudere gevels.

Dakisolatie Boxtel

In Boxmeer kun je kiezen om het dak van een schuin of plat dak van binnenuit of van buitenaf te isoleren, afhankelijk van je wensen. Dakisolatie kan aan de binnen- of buitenzijde worden aangebracht. Het isoleren van buitenaf vereist het tijdelijk verwijderen van de dakbedekking, dus is het isoleren van binnenuit meer gebruikelijk. In dat geval wordt het isolatiemateriaal direct tegen de dakconstructie geplaatst.

Waarom ons isolatiebedrijf?

Dankzij jarenlange ervaring zijn wij dé specialist voor isolatie in Boxtel

Ervaring

Jarenlange ervaring met isolatie in de regio

Maatwerk

Altijd een persoonlijke offerte met voordelige prijzen

Kwaliteit

Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

Werkgebied

Ons isolatiebedrijf in Boxtel is actief in de hele gemeente. Woon je in Boxtel, Liempde, Lennisheuvel, Esch, Den Berg, De Vorst, Kasteren, Kinderbos, Langenberg, Luissel, Nergena, Roond, Tongeren ,Vrilkhoven, Hezelaar, Selissen, Looeind of (wijde) omgeving? Dan zijn we je graag van dienst! Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat en persoonlijk advies.