Isolatiebedrijf Waalwijk

Specialist in duurzaam isoleren

Ons isolatiebedrijf is actief in Waalwijk en omgeving!

Isoleren in Waalwijk

Isolatiebedrijf in Waalwijk nodig? Vul je gegevens in en krijg binnen 2 werkdagen gratis en vrijblijvend een offerte voor de isolatie van jouw woning in Waalwijk. Je zit nergens aan vast.

Bespaar op energie

Langer warm in huis

Hogere woningwaarde

Contact

Isolatiebedrijf nodig?

Ons isolatiebedrijf is gespecialiseerd in de isolatie van woningen en bedrijfspanden. We isoleren bestaande bouw en nieuwbouw en zijn actief in de hele provincie Brabant. Dus ook in Waalwijk helpen we graag, inclusief hulp bij het aanvragen van subsidie.

Dankzij jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd in kruipruimte isolatie, vloerisolatie, spouwmuurisolatie, gevelisolatie en dakisolatie. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte op maat aan.

Kruipruimte isolatie Waalwijk

Kruipruimte isolatie in Waalwijk helpt om bodemvochtigheid en de kou buiten te houden. Dit gebeurt door de bodem van de kruipruimte te bekleden met isolatie. Hierdoor ontstaat er een laagje warme lucht. Door de kruipruimte te isoleren, kunnen ook problemen zoals rot, schimmel en een vieze geur voorkomen of opgelost worden die veroorzaakt kunnen worden door een vochtige of natte kruipruimte.

Vloerisolatie Waalwijk

Vloerisolatie in Waalwijk houdt tocht en kou uit de vloer tegen. In tegenstelling tot bodemisolatie, die onder aan de kruipruimte wordt geplaatst, wordt isolatie van de vloer in aan de bovenkant van de vloer bevestigd. Als de kruipruimte te laag is, bijvoorbeeld bij houten vloeren, kan het isolatiemateriaal ook direct onder de vloer worden geplaatst.

Spouwmuurisolatie Waalwijk

In Waalwijk is één van de meest populaire vormen van isolatie het isoleren van spouwmuren. Bij spouwmuurisolatie wordt isolatiemateriaal geplaatst in de ruimte tussen de binnen- en buitenmuur (spouw). Dit zorgt ervoor dat het in de zomer koel blijft en in de winter langer warm. Door spouwmuren te isoleren, kun je energie besparen en het comfort in je huis verhogen.

Gevelisolatie Waalwijk

Het isoleren van één of meer buitenmuren van een woning heet gevelisolatie. De isolatie in Waalwijk wordt aan de buitenkant van de muur aangebracht en daarna netjes afgewerkt. Je zult het niet zien, maar wel merken dat de warmte langer in huis blijft hangen. Gevelisolatie is vooral aantrekkelijk voor oudere gevels.

Dakisolatie Waalwijk

De binnen- of buitenkant van een dak in Waalwijk kan worden geïsoleerd. Omdat dakisolatie via de buitenkant van het dak vereist dat de dakbedekking wordt verwijderd, is het meer gebruikelijk om het dak van binnenuit te isoleren. Afhankelijk van jouw wensen, kunnen we een hellend dak of plat dak van binnenuit of van buitenuit isoleren.

Waarom ons isolatiebedrijf?

Dankzij jarenlange ervaring zijn wij dé specialist voor isolatie in Waalwijk

Ervaring

Jarenlange ervaring met isolatie in de regio

Maatwerk

Altijd een persoonlijke offerte met voordelige prijzen

Kwaliteit

Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

Werkgebied

Ons isolatiebedrijf in Waalwijk is werkzaam in de hele gemeente. Woon je in Waalwijk, Capelle, Sprang, Vrijhoeve-Capelle, Waspik, Waspik-Zuid, Nieuwe-Vaart, Oosteind, Sprangsevaart, Baardwijk, Besoijen, Zanddonk, Laageinde, De Hoef, Bloemenoord, Meerdijk, Landgoed Driessen, Heusden of (wijde) omgeving? Dan zijn we je graag van dienst! Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat en persoonlijk advies.