Isolatiebedrijf Waalre

Specialist in duurzaam isoleren

Ons isolatiebedrijf is actief in Waalre en omgeving!

Isoleren in Waalre

Isolatiebedrijf in Waalre nodig? Vul je gegevens in en ontvang binnen 2 werkdagen gratis en vrijblijvend een offerte voor de isolatie van jouw woning in Waalre. Je zit nergens aan vast.

Bespaar op energie

Langer warm in huis

Hogere woningwaarde

Contact

Isolatiebedrijf nodig?

Ons isolatiebedrijf is gespecialiseerd in de isolatie van woningen en bedrijfspanden. We isoleren bestaande bouw en nieuwbouw en zijn actief in de hele provincie Brabant. Dus ook in Waalre helpen we graag, inclusief hulp bij het aanvragen van subsidie.

Dankzij jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd in kruipruimte isolatie, vloerisolatie, spouwmuurisolatie, gevelisolatie en dakisolatie. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte op maat aan.

Kruipruimte isolatie Waalre

Om vocht en kou vanuit de bodem van het huis te weren kan deze voorzien worden van kruipruimte isolatie. Hierbij wordt de bodem van de kruipruimte gevuld met isolatiemateriaal. Zo ontstaat een laag lucht dat warmte langer vasthoudt en bovendien problemen ten gevolge van een natte of vochtige kruipruimte voorkomt.

Vloerisolatie Waalre

In tegenstelling tot bodemisolatie wordt isolatiemateriaal bij vloerisolatie aan de bovenzijde van de kruipruimte bevestigd. Hiermee wordt tocht en kou vanuit de bodem tegengehouden. Soms wordt vloerisolatie ook direct onder de vloer geplaatst, bijvoorbeeld in geval van een te lage kruipruimte.

Spouwmuurisolatie Waalre

Isolatie in de spouwmuur is een veel gekozen isolatiemaatregel in Waalre. Tijdens spouwmuurisolatie wordt er isolatiemateriaal in de spouw geplaatst, de ruimte tussen de binnen- en buitenmuur. Dit zorgt ’s winters dat warmte langer blijft hangen en in de zomer dat hitte langer buiten blijft. Dus, meer comfort en minder kosten.

Gevelisolatie Waalre

Heeft jouw woning in Waalre oude of lelijke gevels? Dan is het wellicht interessant om gevelisolatie toe te laten passen. Bij het isoleren van de gevel wordt isolatiemateriaal aan de buitenzijde van de muren bevestigd. Vervolgens wordt het netjes afgewerkt met steenstrips, stucwerk of prefabricage.

Dakisolatie Waalre

Bij dakisolatie kun je kiezen voor isolatie van binnen of buitenaf. Dit hangt af van jouw persoonlijke voorkeur en het type dak. Een dak van binnenuit isoleren komt het meeste voor, aangezien het isolatiemateriaal dan rechtstreeks onder het dak wordt geplaatst. Isolatie van buitenaf komt vaker voor bij renovatie of reparatie.

Waarom ons isolatiebedrijf?

Dankzij jarenlange ervaring zijn wij dé specialist voor isolatie in Waalre

Ervaring

Jarenlange ervaring met isolatie in de regio

Maatwerk

Altijd een persoonlijke offerte met voordelige prijzen

Kwaliteit

Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

Werkgebied

Ons isolatiebedrijf in Waalre is actief in de hele gemeente. Woon je in Waalre, Waalre-dorp, Aalst, Heuvel, Ekenrooi, Loon, Heikant, Achtereind of (wijde) omgeving? Dan zijn we je graag van dienst! Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat en persoonlijk advies.