Isolatiebedrijf Oisterwijk

Specialist in duurzaam isoleren

Ons isolatiebedrijf is werkzaam in Oisterwijk en regio!

Isoleren in Oisterwijk

Isolatiebedrijf in Oisterwijk nodig? Vul je gegevens in en krijg binnen 2 werkdagen gratis en vrijblijvend een offerte voor de isolatie van je huis of bedrijfspand in Oisterwijk. Je zit nergens aan vast.

Bespaar op energie

Langer warm in huis

Hogere woningwaarde

Contact

Isolatiebedrijf nodig?

Ons isolatiebedrijf is gespecialiseerd in de isolatie van woningen en bedrijfspanden. We isoleren bestaande bouw en nieuwbouw en zijn actief in de hele provincie Brabant. Dus ook in Oisterwijk helpen we graag, inclusief hulp bij het aanvragen van subsidie.

Dankzij jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd in kruipruimte isolatie, vloerisolatie, spouwmuurisolatie, gevelisolatie en dakisolatie. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte op maat aan.

Kruipruimte isolatie Oisterwijk

De bodem van een huis kan koud en vochtig zijn. Komt er via de bodem vocht of kou omhoog? Dan kun je deze laten isoleren via kruipruimte isolatie. Hierbij wordt er isolatiemateriaal op de bodem van de kruipruimte gelegd, vandaar dat het beter bekend staat als bodemisolatie. Wil je in Oisterwijk je kruipruimte laten isoleren? Onze specialisten vertellen je graag meer over de mogelijkheden en kosten voor jouw specifieke situatie.

Vloerisolatie Oisterwijk

Naast kruipkelder isolatie kun je ook kiezen voor vloerisolatie. Hierbij wordt het isolatiemateriaal niet onderop de bodem, maar tegen de bovenkant van de kruipkelder bevestigd. Dat heeft enkele voordelen, maar ook een paar nadelen. Vraag vrijblijvend een offerte aan en kies daarbij voor zowel bodemisolatie als vloerisolatie en we vertellen je graag de beste optie voor jouw woning in Oisterwijk.

Spouwmuurisolatie Oisterwijk

Eén van de meest uitgevoerde isolatiemaatregelen in Oisterwijk is spouwmuurisolatie. Dat komt omdat vrijwel iedere woning vanaf 1920 een spouwmuur heeft. Bovendien biedt isolatie van de spouw veel rendement. Het is relatief goedkoop, binnen één dag uitgevoerd en bovendien snel terugverdiend. Bij spouwmuurisolatie wordt er isolatiemateriaal in de luchtruimte gespoten tussen de binnen- en buitenmuur. Benieuwd naar de mogelijkheden van spouwmuurisolatie in Oisterwijk? Neem gerust contact op.

Gevelisolatie Oisterwijk

Door de muren aan de buitenkant te voorzien van isolatie, kun je de woning als het ware inpakken. Dat noemen we gevelisolatie. Bij deze isolatiemaatregel ontsnapt warmte niet langer via de muren van je woning in Oisterwijk. Gevelisolatie kan daardoor veel energie en dus geld besparen. Deze vorm van isoleren is bovendien ook nog eens erg interessant voor slechte, oude en lelijke gevels. Na het isoleren ziet de gevel er namelijk weer als nieuw uit.

Dakisolatie Oisterwijk

De warmte in een huis gaat grotendeels verloren via het dak. Met dakisolatie voorkom je dat warmte ontsnapt en kun je tot wel 30% besparen. In Oisterwijk kunnen we schuine daken en platte daken isoleren. En onze specialisten kunnen dat doen van binnenuit of buitenaf. Meestal gebeurt dakisolatie van binnenuit, zoals op de foto hiernaast. Isolatie van buitenaf vindt meestal alleen plaats bij nieuwbouw, dakreparatie of dakvernieuwing. Informeer gerust naar de mogelijkheden en kosten voor jouw dak.

Waarom ons isolatiebedrijf?

Dankzij jarenlange ervaring zijn wij dé specialist voor isolatie in Oisterwijk

Ervaring

Jarenlange ervaring met isolatie in de regio

Maatwerk

Altijd een persoonlijke offerte met voordelige prijzen

Kwaliteit

Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

Werkgebied

Ons isolatiebedrijf in Oisterwijk is actief in de hele gemeente. Woon je in Oisterwijk, Haaren, Moergestel, Belvert, Broekzijde, De Logt, Gever, Heesakker, Heikant, Heiligeboom, Heukelom, Heuvelstraat, Hild, Kerkeind, Laag-Heukelom, Noenes, Raam, Stokske, Oisterwijkse Hoeven, Vinkenberg, Zeltof (wijde) omgeving? Dan zijn we je graag van dienst! Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat en persoonlijk advies.