Isolatiebedrijf Maashorst

Specialist in duurzaam isoleren

Ons isolatiebedrijf is actief in Maashorst en omstreken!

Isoleren in Maashorst

Isolatiebedrijf in Maashorst nodig? Vul je gegevens in en ontvang binnen 2 werkdagen gratis en vrijblijvend een offerte voor de isolatie van je woning.

Bespaar op energie

Langer warm in huis

Hogere woningwaarde

Contact

Isolatiebedrijf nodig?

Ons isolatiebedrijf is gespecialiseerd in de isolatie van woningen en panden. We isoleren bestaande bouw en nieuwbouw en zijn actief in de hele provincie Brabant. Dus ook in de gemeente Maashorst helpen we je graag, inclusief hulp bij het aanvragen van subsidie.

Dankzij jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd in kruipruimte isolatie, vloerisolatie, spouwmuurisolatie, gevelisolatie en dakisolatie. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte op maat aan.

Kruipruimte isolatie

Voor kruipruimte isolatie in Maashorst zijn we je graag van dienst. Met deze vorm van isolatie wordt er isolatiemateriaal op de bodem van de kruipkelder geplaatst. Daarom wordt het doorgaans ook wel bodemisolatie genoemd. Het is een goede manier om kou en tocht vanuit de bodem tegen te houden.

Vloerisolatie Maashorst

In Maashorst helpen we graag met vloerisolatie. Meestal gebeurt dit door isolatiemateriaal aan de bovenzijde van de kruipruimte te plaatsen. Maar bij houten vloeren of huizen met een te lage kruipruimte kan het ook direct onder de vloer worden gelegd. De vloer moet er dan wel eerst helemaal uit worden gehaald.

Spouwmuurisolatie

In Maashorst is spouwmuurisolatie een van de meest populaire vormen van isolatie. Bij isolatie van de spouw wordt de luchtruimte tussen de binnenmuur en buitenmuur gevuld met isolatiemateriaal. De gaatjes worden vervolgens dichtgemaakt met specie in dezelfde kleur, zodat je er niets meer van ziet.

Gevelisolatie Maashorst

Wil je de gevel van je woning in Maashorst laten isoleren? Kies dan voor gevelisolatie. Hierbij wordt de muur (of muren) van je huis aan de buitenzijde geïsoleerd. Vervolgens wordt het netjes en vakkundig afgewerkt met stucwerk, steenstrips of bijvoorbeeld prefabricage. Je gevel lijkt hierna weer als nieuw.

Dakisolatie Maashorst

Via het dak gaat veel warmte verloren. Met dakisolatie in Maashorst kun je dit voorkomen. Je hebt keuze uit isolatie van binnenuit of van buitenaf. Isoleren van binnenuit komt het meeste voor. Isolatie van buitenaf gebeurt doorgaans enkel en alleen bij dakvernieuwing, dakreparatie en nieuwbouwwoningen.

Waarom ons isolatiebedrijf?

Dankzij jarenlange ervaring zijn wij dé specialist voor isolatie in Maashorst

Ervaring

Jarenlange ervaring met isolatie in de regio

Maatwerk

Altijd een persoonlijke offerte met voordelige prijzen

Kwaliteit

Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

Werkgebied

Ons isolatiebedrijf in Maashorst is actief in de hele gemeente. Woon je in Uden, Schaijk, Zeeland, Oventje, Volkel, Odiliapeel, Reek, Bedaf, Biesthoek, Brand, Duifhuis, Eikenheuvel, Graspeel, Heikant, Hengstheuvel, Hoefkens, Hooge Heide, Hoogveld, Hultje, Kleuter, Kreitsberg, Kooldert, Lagenheuvel, Lankes, Loo, Nabbegat, Maatsehei, Moleneind, ’t Mun, Niemeskant, Oosterens, Rakt, Schadron, Slabroek, Strepen, Trent, Velmolen, Vloet, Voederheil, Weeg, Witte Dellen, Zevenhuis of omgeving? Dan zijn onze isolateurs je graag van dienst! Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat en persoonlijk advies.